Galéria

Szépüljön a pasid! 5 szépségápolási termék, amelyeket érdemes beszerezned a szerelmednek

Forrás: A tiszta és finom illatú Barnängen testápoló a legszárazabb férfi bőrt is puhává teszi. A Rossmann összes üzletében, Online Drogériájában és mobil applikáción keresztül, illetve a Müller üzletekben is 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg.
Forrás: A szép mosoly rengeteget jelent. A szerelmed is örülni fog, ha még fehérebb fogakkal mosolyoghat rád minden nap. Szerezz be neki egy fogfehérítő szettet a Bright White-tól. A kupon www.brightwhite.hu webshopban használható fel a JOY-Napok ideje alatt.
Forrás: Ugye, milyen jó az illatos arcú szerelmed mellett feküdni az ágyban? Ha rendszeresen arclemosót használ, nem csak illatos, de tiszta is lesz a bőre. Keresd meg a bőrének legjobb arclemosót például a Clinique termékei közül. A kuponnal 20% kedvezményt kapsz.
Forrás: Válassz egy tavaszi-nyári parfümöt szerelmednek, például az Estée Lauder parfümjei közül. A kupon az Estée Lauder szaküzleteiben és a www.esteelauder.hu-n váltható be, 2018. május 10-13. között.
Forrás: A pasid imádja formázgatni a haját, vagy épp te mutatnál meg neki pár új frizura trükköt, ami jól állna neki? Akkor a Got2b termékei közül válogass neki. A kuponakció minden Got2b termékre vonatkozik. Érvényes az ország összes Rossmann üzletében, Online Drogériájában és mobil applikáción keresztül a készlet erejéig.