Galéria

Ezek a világ lekevésbé látogatott országai.

Forrás:

Ukrajna és Románia között igazi kincsre lelhetsz, ha például odáig vagy a borokért és szeretsz régi épületekben gyönyörködni. A moldávoknál számos kolostort találsz, amit akár egy biciklis kirándulás alatt itt felfedezhetsz a dombos vidékeken. 

Tudj meg többet!
Forrás:

Ezt a kis közép-amerikai államot még nem lepték el a Karib-tengerre vágyakozó turisták. Pedig tengerpartja épp oly csodálatos, mint bármely más, felkapottabb helynek, és a hosszú strandolás után itt akár még dzsungeltúrára is indulhatsz. 

Tudj meg többet!
Forrás:

Svájc és Ausztria között húzódik meg a világ hatodik legkisebb önálló állama. De nem szabad leírnunk a méreteit, hiszen így is fantasztikus lehetőségekkel vár. Ugyan nincs saját reptere, van azonban csodás hegyi panorámája, no meg jó néhány mesebeli kastélya is.

Tudj meg többet!
Forrás:

Nem kell Toszkánáig utaznod, ha gyönyörű olasz tájon barangolhass. A 30 ezer lakosú mikroállam szintén fantasztikus gasztronómiával vár, arról nem beszélve, hogy adómentes a vásárlás.

Tudj meg többet!
Forrás:

Türkizkék tengervíz, aranyszínű homok, igazi paradicsomi háttér. Ausztrália és Hawaii között fekszik ez a csodás sziget, ahova évente csak elenyésző számban érkeznek látogatók.

Tudj meg többet!
Forrás:

Talán nem csoda, hogy Bhután a Föld egyik talán legelzártabb országa, hiszen a Himalájától keletre helyezkedik el. Csodálatos buddhista templomai, a monumentális hegyek egy egészen más világba repítenek. 

Tudj meg többet!
Forrás:

A nyugat-afrikai országról sokat hallhattunk a 2014-es ebolajárvány idején. Mára azonban az ország szép lassan felépült, s tavaly már ebolamentesnek is nyilvánították. Csodálatos pálmafás tengerpartjai és jellegzetes konyhája miatt is kedvelik az oda látogatók.

Tudj meg többet!