Galéria

9 sztárpár, akik egy vakrandin jöttek össze

Forrás: Chris Hemsworth elmondta, hogy bár a randi előtt nem ismerték egymást, ott azonnal beleszeretett Elsába.
Forrás: Anne Hathaway volt a randiguru ebben az esetben, aki összehozta az Office vicces srácát a színésznővel. John elmondta, hogy nem is akart komoly kapcsolatot, de Emily annyira megfogta, hogy nem sokkal később beleszeretett.
Forrás: Igazi klasszikus az ő ismerkedős sztorijuk: Ryan mesélte el, hogy Blakkel duplarandizni mentek, természetesen mindketten más partnerrel. Azonban együtt mentek haza, azóta pedig elválaszthatatlanok.
Forrás: Egy interjúban mondták el, hogy egy közös ismerősük, Violet von Westenholz (a Ralph Lauren PR-igazgatója) volt a kerítőjük, aki Harry gyerekkori barátja, Meghant pedig a márkán keresztül ismerte meg.
Forrás: A gyönyörű pár is vakrandin jött össze. Brady egyik ismerőse szervezte meg a randijukat, nem sokkal azután, hogy a férfi szakított Bridget Moynahannel. Bár most kicsit válságba jutott a kapcsolatuk, mi nagyon reménykedünk abban, hogy a válásukról szóló hírek mindössze csak rossz pletykák!
Forrás: 2008-ban kezdtek randizni, a barátaik unszolására, amit 2012-ben egy esküvő követett.
Forrás: Sajnos ők azóta már nincsenek együtt, de az ügynökeik ismertették meg őket egymással egy randi keretében.
Forrás: Beverley Mitchell, a Hetedik Mennyország sztárja mutatta be őket egymásnak a Golden Globe gálán. A pár egyből flörtölni kezdett, a többit pedig tudjátok…
Forrás: Ellie Goulding volt a kerítőnő, azonban a kezdeti siker ellenére 2016-ban véget is ért a kapcsolatuk.