Galéria

Ki a kedvenc sztárpárod? Sokat elárul a kapcsolatodról

Forrás:

Blake Lively és Ryan Reynolds

Szupercuki, vicces és romantikus pár. Ha Blake és Ryan a kedvenced, olyan kapcsolatra vágysz, ami szórakoztató és cseppet sem unalmas.


Forrás:

Kim Kardashian West és Kanye West

Ők igazán erős személyiségek már önmagukban is, együtt peddig méginkább. Ha ez a pár a kedvenced, te magad is erős nő vagy, aki mellé egy erős férfi kell.


Forrás:

Beyoncé és Jay-Z

Bey és Jay a bizonyíték arra, hogy egy jó kapcsolat mindent túlél. Az ő szerelmük minden nehézségen átível, ezért sokat tanulhatsz az életükből. Romantikus vagy, és hiszel abban, hogy a szerelem mindent legyőz.


Forrás:

Chrissy Teigen és John Legend

Ők aztán nem bíznak sokat a fantáziára, nem is borítják be cukormázzal az életüket. Ha ők a kedvenceid, akkor egy őszinte kapcsolat után vágyakozol.


Forrás:

Jada Pinkett Smith és Will Smith

Már 16 éve házasok és a pletykák ellenére tényleg elkötelezettek egymás mellett. Jól látszik, hogy a bizalom nagyon fontos tényező az esetükben, ezért nem véletlen, hogy olyan pasit keresel, akiben maximálisan megbízhatsz.


Forrás:

Ryan Gosling és Eva Mendez

Ők aztán megtartják maguknak a magánéletüket, ritkán posztolnak közös fotókat, vagy jelennek meg együtt a vörös szőnyegen. Ha ők a kedvenceid, fontos számodra az intimitás, és távol áll tőled az, hogy azért csinálj valamit, hogy másokat lenyűgözz.


Forrás:

Meghan hercegné és Harry herceg

Az ő szerelmük egy romantikus regény, azonban tökéletes példája a kompromisszumoknak, a különbségek leküzdésének. Ha ők a kedvenceid, hiszel abban, hogy bármilyen különbség leküzdhető, ha igazán akarjátok.


Forrás: Nagyon fontos számukra az összhang, nem véletlenül tartják őket a legstílusosabb párnak. A magánéletükről tudunk néhány információt, de nem osztják meg minden pillanatukat másokkal. Ha ők a kedvenceid, kifinomult az ízlésed és nagyon fontos számodra az összhang egy kapcsolatban.