Galéria

Karácsonyi ajándéktippek, amiket olcsóbban beszerezhetsz a JOY-Napok alatt

Forrás:

Ha a legjobb barátnőd imádja a különleges beauty termékeket, de a sampon, a parfüm vagy a tusfürdő túlságosan egyszerűnek hangzik számodra, érdemes ellátogatnod a HERRA oldalára. Itt ugyanis a JOY-Napok alatt 30%-os kedvezménnyel szerezheted be a különleges hajparfümöket, amelyek egyszerre védenek, hidratálnak és ápolnak!

Eredeti ára: 3810 Ft/ 10ml
Kedvezményes ára: 2667 Ft / 10ml
Forrás:

Biztos, hogy a te anyukád is örülne egy különleges ékszernek, amit gondosan választasz ki neki, és a személyiségét is tükrözi. Az őszi JOY-Napok alatt a Mesés Ékszerek Webáruházban 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg az ékszereket, beleértve az akciós termékeket is.

Eredeti ára: 4250 Ft/db
Kedvezményes ára: 3400 Ft/db
Forrás:

Ha apukádnak van már pár karórája, akkor is jó ötlet, ha a JOY-Napokon veszel neki egy újabb, különleges darabot. Most például a Faórashopban is 20% kedvezménnyel tudsz vásárolni. Ezeknek egyedisége abban rejlik, hogy fából készültek: a képen látható két modellt például bambuszból és zebrafából keltették életre.

Eredeti ár: 13900 Ft/db
Kedvezményes ár: 11120Ft/db
Forrás:

Valószínűleg a nagymamádnak a személyes ajándékok jelentik a legtöbbet. Épp ezért érdemes idén karácsonykor meglepned őt egy egyedi, családi fotókat tartalmazó falinaptárral, amit kitehet a lakásába. A myprintpix.hu oldalán az őszi JOY-Napok alatt 50%-os kedvezménnyel csináltathatsz saját A3-as 1 lapos falinaptárat.

Eredeti ár: 950 Ft
Kedvezményes ár: 475 Ft
Forrás:

Mi lenne, ha idén karácsonykor egy csajos, elektronikai termékkel lepnéd meg a lánytesódat? A beauty.hu oldalon most 30% kedvezmény jár a BaByliss és Babyliss Men, valamint BaByliss PRO, Jimjams Beauty, Malu Wilz, NABA, NOTE, X-Epil és X-Epil Intimo termékekre. Például a képen látható hajgöndörítő és kétoldali asztali tükör is tiéd lehet olcsóbban!

Eredeti ár: 7990 Ft/db
Kedvezményes ár: 5593 Ft/db
Forrás:

Lepd meg az öcsédet egy jó minőségű fejhallgatóval, ami ráadásul wireless, kényelmes, és nagyon hosszú akkumulátoridővel rendelkezik. A JOY-Napok alatt a headphones.hu-n beszerezheted a Skullcandy termékeket 30%-kal olcsóbban!

Eredeti ár: 19990 Ft/db
Kedvezményes ár: 13990 Ft/db
Forrás:

Ha a pasid imádja az xBoxot vagy a PlayStationt, biztos örülni fog annak, ha megleped egy-két játékkal, amivel már szeretett volna játszani egy ideje. Ha a Konzolvilágban vásárolsz, új vagy régi törzsvásárlói kártyákra 1000 Ft-ot írnak jóvá 10000 Ft feletti vásárlás esetén.

Eredeti ár: 14999 Ft/db
Kedvezményes ár: 13999 Ft/db