Galéria

Tökéletes megjelenésre vágysz? 5 alap sminktermékkel elérheted

Forrás:

Ha más nincs is az arcodon, pirosító mindenképp legyen. Üdébb, és frissebb lesz tőle az arcod, és csak egy egészen keveset kell felvinned belőle.
Mosolyogj, és szépen ütögesd az arcodra ecsettel a pirosítót, arra a részre, ahol az arcod a mosolytól megemelkedik.

Minden Estée Lauder terméket 20% kedvezménnyel szerezhetsz be. A kupon az Estée Lauder szaküzleteiben és a www.esteelauder.hu váltható be, 2018. november 8-11 között. Az online kupon kód a magazinban található.


Forrás: Minden smink alapja a szép bőr, ezt pedig egy vékony réteg alapozóval érheted el. Olajos bőrre mattabb, száraz bőrre krémesebb textúrájú alapozót válassz, amelyet ügyesen eldolgozol egy nem túl nagy fejű ecsettel.

A JOY-Napok kuponjai között 50%-os kedvezményt találsz a Bourjois termékekre. Az 50% kedvezmény bármely Bourjois termék kedvezményes vásárlására jogosít! Érvényes a készlet erejéig a Bourjois termékeket forgalmazó DM üzletekben 2018. november 7. és 11. között.
Forrás: Nincs is szükség szem kontúrozásra, ha a szempilláid szépen ki vannak festve. Szerezz be egy spirált, amely a szálakat jól szétválasztja, és alaposan befedi. Egy, maximum két réteget vigyél fel.

Válaszd az Inglot spirálját, és mellé még két terméket, ugyanis 20% kedvezmény jár 3 termék vásárlása esetén, a webshopban is. Kuponkód a magazinban!
Forrás:

A szemöldököd az egész arcodat keretezi és szebbé teszi a formáját, épp ezért elengedhetetlen a tökéletes és rendezett megjelenéshez a megfelelő szemöldök formázás.

Válassz egy, a hajtövedhez illő színű szemöldök ceruzát, és szerezd be a L'Oreal kuponnal. A kupon 1 db L’Oréal Paris dekorkozmetikai termék kedvezményes vásárlására jogosít az ország összes DM üzletében a készlet erejéig 2018.11.07. és 11. között, az online shopban nem érvényes.


Forrás: Nem csak a szem alatti sötét karikákat fedi el a korrektor, de kiemelheted vele az arcod egyes részeit. Dolgozz el egy keveset a szem alatt, az arccsont felett, és az orrod közepét egy csíkban kivilágosíthatod vele. Gyönyörű lesz a bőröd, ha az arcod egyes részeit világosítod korrektorral.

50% kedvezmény Max Factor dekorkozmetikumra. Érvényes az ország összes Rossmann üzletében, Online Drogériájában és mobil applikáción keresztül 2018.11.07.-11.-ig.