Galéria

Cuccok, amik kellenek a sporttáskádba

Forrás: Egy jól tartó sportmelltartó alap egy sportos nő számára, így ha most kezdesz bele az akítv életbe, ez az egyik legfontosabb darab. Ez az Under Armour melltartót a JOY-Napok alatt 20%-kal olcsóbban vásárolhatod meg a Dockyard üzleteiben.
Forrás: Ha nincs egy jó táskád, akkor nem is tudsz, mibe pakolni! Ezt a Nike hátizsákot is 20%-kal olcsóbban veheted meg az eredeti árnál a Hervis üzletekben.
Forrás: Jó, ha van egy sportkrémed, ami remekül regenerálja az izmaidat: a kezdetekben a tested számára különösen nagy stresszt jelent majd a mozgás, amit ezzel fantasztikusan kezelhetsz. A dr.Kelen krémek között többfélét is találhatsz, de ez a regeneráló sportkrém kifejezetten jól jön kezdőknek!
Forrás: Egy jó futó- vagy edzőcipőre mindenképpen szükséged lesz, mert egyfelől nagy motivációt jelent egy menő darab, másfelől sérüléseket kerülhetsz el a megefelő darab viselésével, mint amilyen ez a Puma futócipő is. A JOY-Napok idején pedig kedvezményesen vásárolhatsz a Maratonman futószaküzletekben, többek között Puma termékeket.