Galéria

5 különbség a boldog és az átlagos párok között

Forrás:

Kezdjétek edzésseel a napot, mint Michelle és Barack Obama

Ha a férjed fontos feladatokat lát el és rengeteget dolgozik, minden együtt töltött percet meg kell becsülnötök. Michelle és Barack minden reggel együtt edzenek, ezzel pedig két legyet ütnek egy csapásra: egészségesek maradnak és minőségi időt töltenek egymással.


Forrás:

Will Smith karrierje elég szépen beindult, ám a nehézségek során végig ott állt mellette a felesége. A pár szerint az a sikerük kulcsa, hogy nem adják fel. 


Forrás:

Kim Kanye múzsája már évek óta, és sokan állítják, hogy a rapper szövegei is a köztük lévő szerelemre utalnak. Állítólag annyira jók együtt, hogy Kim zongorázni tanul, hogy együtt zenélhessenek.


Forrás:

A zsúfolt napirendjük ellenére és a két lányuk nevelése mellett nekik jut idejük arra, hogy együtt is elmenjenek szórakozni. Többször is előfordult már, hogy megviccelték egymást.

 


Forrás:

A sikeres párok egyik közös tulajdonsága, hogy már a kapcsolatuk elején megegyeznek arról, kinek mi a fontos. Justin és Jessica még egy szerelmi szerződést is írt, amelyben helyet kaptak az egyéni szükségleteik is.