Galéria

Színészpárosok, akiket imádunk együtt látni

Forrás:

Közös filmek száma: 3 db

2011-ben, az Őrült, dilis, szerelem című filmben szerepeltek először együtt, és nézőként sem volt nehéz megállapítani, hogy mennyire jól összepasszolnak. Ma már szinte legjobb barátok, így nem csoda, hogy többek között a Kaliforniai álomban is őket választottak a főszerepre.
Forrás:

Közös filmek száma: 18 darab

Adam Sandler még fiatalon létrehozta saját filmes cégét, és meghívta Rob Schneidert, hogy dolgozzanak együtt. Ez idő alatt nagyon jó barátok lettek, így amikor első közös vígjátékukban szerepeltek, nagyon jó volt közöttük a kémia, és sokszor csak improvizáltak, mégis így születtek meg a film legviccesebb jelenetei.
Forrás:

Közös filmek száma: 4 db

Először 2012-ben játszottak együtt a Napos Oldal című filmben, és mivel két hétig napi 5 órás táncórákra kellett járniuk együtt, hamar összebarátkoztak. Olyannyira jóban lettek egymással, hogy nem volt gondjuk a közös szerepléssel, lazák tudtak maradni a romantikus jeleneteknél is. Végül Jennifer Lawrence a Serena című filmjénél ragaszkodott ahhoz, hogy Bradley-vel szerepelhessen együtt.
Forrás:

Közös filmek száma: 11 db

Talán a filmtörténet egyik legismertebb párosáról beszélünk: elsőként A kábelbarát forgatásán találkoztak, és Ben Stiller sokkal híresebb volt. Azonban barátságuk miatt több filmbe is meghívta Owen Wilsont, aminek a színész részben a hírnevet is köszönheti. Azóta már számtalan moziban játszottak együtt.
Forrás:

Közös filmek száma: 3 db

A két színész még a Kalandpark forgatásán találkozott egymással, és látszott, hogy jól megvan közöttük a kémia. Ezért döntöttek úgy a filmesek, hogy a későbbiek folyamán is gyakran szerepeltetik őket együtt, sőt, nem lepődnénk meg, ha a jövőben bővülne még ez a lista.
Forrás:

Közös filmek száma: 8 db

A színészpároshoz már csak Tim Burtonre van szükség: a rendező (aki egyébként Helena Bonham Carter exférje, és Johnny Depp közeli barátja) szinte el sem tudná képzelni a filmjeit nélkülük, így rengeteg moziban választotta a két sztárt a főszerepre. Azonban volt egy, A magányos lovas, amit egy másik rendező készített, és mégis együtt játszottak.
Forrás:

Közös filmek száma: 7 db (plusz a következő Bosszúállók film)

Noha valószínűleg neked is leginkább a Bosszúállók című film jut eszedbe róluk, mégsem ez az egyetlen mozi, amiben együtt játszottak. Még sokkal korábban találkoztak és jó barátok lettek: 2004-ben a Halálbiztos vizsga volt az első közös projektjük, azóta pedig a számtalan Marvel-film mellett az Egy bébiszitter naplójában is szerepeltek együtt.
Forrás:

Közös filmek száma: 12 db

Kábé 10 évesek voltak, amikor barátságot kötöttek egymással, és már fiatal korukban is együtt jártak különféle meghallgatásokra. A siker akkor érkezett számukra, amikor a Good Will Hunting című filmet megírták, majd eljátszották a főszerepeket. Azóta olyan sok filmben játszottak együtt, hogy szinte hiányérzetünk van, ha egyik a másik nélkül jelenik meg a vásznon.
Forrás:

Közös filmek száma: 3 db

Adam Sandler szívesen játszik együtt ismét azokkal a színésznőkkel, akikkel már megvolt a kémia (ezért készül Jennifer Anistonnal is közös filmje újra). Drew Barrymore-ral elsőként még a 90-es évek végén szerepeltek együtt, és olyan jó barátok lettek, hogy nem volt kérdés, ki legyen a partnere az 50 első randiban, majd később a Kavarásban sem.
Forrás:

Közös filmek száma: 9 db

Még a Freaks and Geeks forgatásán lettek jó barátok, majd azóta is folyton szerepet kapnak egymás filmjeiben. Érthető, hiszen nagyon jó a kapcsolatuk, és ennek köszönhetően vicceseket tudnak improvizálni a kamerák előtt.