Galéria

Az 5 legstílusosabb Sandra Bullock film

Forrás:

Valamit szögezzünk le, Sandra a filmes átalakulások mestere, ebben a filmben például egy hippi környezetvédőből, egy menő üzletember asszisztense lesz, amihez a szuperstílusos szettek is dukálnak.
Forrás:
Megkerülhetetlen film, ha Sandra Bullock-ról van szó. Ráadásul az egész sztori a szépségversenyek világa körül forog, így a divat- és szépséginspiráció garantált. A folytatását mi még jobban ajánljuk, abban a színésznő szettjei kiverik a stílusmércét.
Forrás: Sandta ezúttal egy kőkemény üzletasszonyt alakít, és mint olyan, természetesen képben van sikkes öltözködéssel. Louboutin magas sarkú és Hermès táska... és még Az ördög Pradát visel kultfilmnek divatszempontból.
Forrás:
Leigh Anne Tuohy karaktere meghozta a színésznőnek az Oscar-díjat, de nem csak ezért volt emlékezetes. A film drámai mondanivalója mellett valószínűleg kevesen szúrták ki, hogy milyen szuper szetteket viselt Sandra, és persze ez a szőke frizura se semmi.
Forrás:

Nem is gondoltuk volna, hogy a sztárnak ilyen jól áll a bűnözés. Sandra nagyon stílusos szetteket viselt a forgatásokon, bármelyik nagy divateseményen megállta volna a helyét bennük.