Galéria

Jelek, amik arra utaltak, hogy Ariana Grande és Pete Davidson szakítani fognak

Forrás: A kapcsolatuk kezdetén mindketten folyamatosan posztoltak a közösségi oldalra, nem győztek áradozni egymásról, és számtalan közös kép került fel róluk a netre. Egy olyan párnál, akik ennyire a kamerák kereszttüzében élik a napjaikat, kimondottan furcsa, hogy augusztus óta egyetlen képet sem tett fel Ariana Grande szerelméről az Instára. Sőt, Pete Davidson az összes fotóját törölte a közösségi oldalról néhány héttel ezelőtt.
Forrás: Pete Davidson számtalan mintát tetováltatott magára Ariana Grandéhoz fűződően, múlt héten viszont a rajongóknak feltűnt valami. A srác ugyanis egy fekete nyuszifület varratott bal füle mögé szerelme miatt, azonban néhány nappal ezelőtt már a mintát egy másik rajzzal fedte le. Vajon a többi tetkójával is ez lesz?
Forrás: Míg korábban büszkén jelentek meg együtt a vörös szőnyegen, addig ez az elmúlt időszakban már nem így volt. Kihagyták az Emmy-gálát, valamint az AMA-díjátadót is, pedig mindkét helyre meghívták Ariana Grandét.
Forrás: Szeptemberben Ariana Grande többször is furcsa posztokat tett közzé Twitteren, amelyek arra utaltak, hogy az énekesnő lelki problémákkal küzd. 'Lehetne csak egyetlen olyan napom, amikor jól vagyok. csak egy. légyszi'.