Galéria

8 dolog, ami nem hiányozhat a neszeszeredből a 20-as éveidben

Forrás: Egy korrektor

Mindegy, hogy a sok munka, vagy épp a bulizás miatt alakult ki néhány karika a szemed alatt, mindegyiket elfedi egy korrektor. Válassz a bőrtónusodnak megfelelő, de egy nagyon kicsit világosabb korrektort, amelyet ügyesen dolgozz el, majd tegyél rá egy alig látható réteg púdert.

Az ESTÉE LAUDER korrektorja szuper választás, könnyű és tartós. A JOY-Napok kuponja 20% kedvezményt ad az Estée Lauder szaküzleteiben és a www.esteelauder.hu váltható be, 2018. november 8-11 között. Az online kupon kód a magazinban található.

Forrás: Egy parfüm

Minden nőnek szüksége van egy olyan illatra, amelyről messziről tudják, hogy ő érkezik, de nem tolakodó vagy túl sok az a bizonyos illat. Válassz magadnak egy friss és csajos parfümöt.

A Douglasban 20% kedvezmény minden illatra, illatszettre és az illathoz tartozó kiegészítő termékekre. A kupon a webshopban való vásárláskor is érvényes: douglasshop.hu. A JOY-Napok kupon november 8-11. közütt érvényes.
Forrás: Egy szemkörnyékápoló

Huszonévesen érdemes elkezdeni a szemkörnyék ápolását, hogy ne alakuljanak ki ráncok. Erre kifejezetten jó például a Clinique krémje, amelyet november 8-11. között 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg JOY-Napok kuponnal.
Forrás: Egy nude szemhéjpaletta

Minden fiatal nőnek kötelező lenne egy nude szemhéjpaletta beszerzése és használata. Gyönyörűen kiemeli a szemeket, könnyű használni és bármikor könnyen estivé alakítható a nappali smink is.
A Bourjois nude palettája remek választás, és 50% kedvezmény jár bármely Bourjois termék kedvezményes vásárlására! Érvényes a készlet erejéig a Bourjois termékeket forgalmazó DM üzletekben 2018. november 7. és 11. között JOY-Napok kuponnal.
Forrás: Egy természetes púder

Az alapozód mattításához szükséges egy jó púder, ebből pedig szuper választás a természetes anyagból készült változat.

A JOY-Napok kuponnal 25% kedvezmény bármely Alverde termék kedvezményes vásárlására jogosít! Érvényes a készlet erejéig minden magyarországi DM üzletben 2018. november 7. és 11. között, az online shopban nem beváltható.
Forrás: Egy pirosító

Akármilyen fáradt is vagy, vagy épp régen tudtál napozni, az arcod sokkal frissebb és szebb lesz egy kevés pirosító segítségével.

A JOY-Napok kuponnal 40% kedvezményed van minden ARTDECO dekorkozmetikai termékre. Érvényes az ország összes Müller üzletében a készlet erejéig, 2018. november 8–11. között.