Galéria

Sztárok, akik komoly betegséggel küzdenek/küzdöttek

Forrás: A színésznő gyerekkorában mindig csak az egyik vállán hordta az iskolatáskát, ami nagyon súlyos gerincferdüléshez vezetett nála. Sarah viszont nagyon igyekezett, hogy ezen javítson, pilatesre járt, és folyamatosan gyógytornázott. Bár ez mai napig látszik rajta, mégis előszeretettel visel olyan ruhát, amiben megvillanthatja hátát.
Forrás: Az énekesnő 2013-ban beszélt először arról, hogy krónikus fájdalmakkal küzd a testének minden pontján, és az orvosok sem tudják, mi váltja ki ezeket a hirtelen jelentkező fájdalmakat. Tavaly végül elárulta, hogy pontosan fibromyalgia a betegség neve, és olyan mellékhatásokkal jár, mint az izomfájdalom, alvási nehézség, szédülés, memóriavesztés és nehéz koncentráció. Volt, hogy emiatt koncerteket kellett lemondania, hiszen megmozdulni sem volt ereje Lady Gagának.
Forrás: 2015-ben Bella Hadidnál komoly betegséget diagnosztizáltak: a modell Lyme-kóros lett (ezzel küzdött egyébként testvére és édesanyja is). A kullancs csípés okozta súlyos betegség olyan tünetekkel jár, mint a fejfájás, izomfájdalom, gyengeség, láz, bénulás, álmatlanság és depresszió. Bella Hadid rengeteg kezelésen esett át, és emiatt a munkáját is fel kellett függesztenie egy időre.
Forrás: Az énekesnő betegségéről valószínűleg te is hallottál már, hiszen Selena Gomez mindig is nyíltan beszélt a lupusról. Ez egy gyógyíthatatlan autoimmun betegség. Ilyenkor az immunrendszer a saját szövetei és szervei ellen fordul, ami többek között a szív, a vese, a tüdő és a vérsejtek folyamatos romlásához vezethet. Az énekesnő állapota olyan rossz lett tavaly, hogy életmentő veseátültetésre szorult, amire önként jelentkezett legjobb barátnője.
Forrás: Sia nem szeret magánéletéről beszélni, de nagy ritkán nyilatkozott arról, min ment keresztül. Az énekesnő ugyanis Graves-Basedow-kórral küzd, ami a pajzsmirigy autoimmun betegsége: eleinte fáradtság jelentkezik, majd megemelkedik a vérnyomás, súlyos szívpanaszok jelentkezhetnek, és a légzőrendszert is érinti a kór.
Forrás: Mindössze tíz éves volt a színész, amikor fertőzés miatt meg kellett műteni a fülét. Akkoriban viszont olyan súlyos volt az állapota, hogy részleges halláskárosodást szenvedett, és mai napig fülzúgással küzd mindkét fülében. Ennek ellenére viszont sikerült híres színésszé válnia!
Forrás: A világ egyik leghíresebb színésznője több problémával is küzdött. Egyes infók szerint jellegzetes járását annak 'köszönhette', hogy egyik lába rövidebb volt a másiknál, ezért a csipője egyedi módon mozgott, amikor sétált. Mások szerint viszont arról volt szó, hogy cipőjének egyik sarkát mindig rövidebbre csináltatta.

Azonban a színésznő mentális problémákkal is küzdött. Bipoláris személyiségzavara volt, ami álmatlanságot, és szélsőséges hangulatingadozásokat okozott nála. Ez a karrierjét is negatívan befolyásolta.
Forrás: A The Walking Dead sztárjának kis híján derékba tört karrierje, amikor 2005-ben autóbalesetet szenvedett. A színész ugyanis nagyon komoly sérüléseket szerzett, és konkrétan majdnem elvesztette bal szemét, valamint a csontjai is apró darabokra törtek. Komoly műtétekre volt szükség, hogy rendbe tegyék az arcát: például négy fémdarabot kellett a bal oldalára helyezni, valamint a szemgödrét is titánból formázták újra; csak így tudták megmenteni látását.