Galéria

5 alkalom, amikor a hírességek segítettek gyermek rajongóikon

Forrás: Számtalan kisgyermek rajong a szuperhősökért, és az őket alakító színészekért. Ezért néhány éve Chris Hemsworth és Tom Hiddleston úgy döntöttek, meglepik kis rajongóikat: egy gyermekkórházba látogattak el, ahol visszabújtak Thor és Loki bőrébe, hogy örömet szerezzenek a betegeknek. Nagyjából 80 bátor kisgyermek napját tették szebbé!
Forrás: Néhány éve a Baywatch forgatása alatt Dwayne Johnson levelet kapott egy kisfiútól, aki rákkal küzdött. A gyermek elárulta, hogy kihullott a haja a kezelés miatt, de miután látta, hogy a színész is kopasz, sokkal jobban érezte magát. Szeretett volna vele találkozni, a színészt pedig könnyekig meghatotta a levél. Azonnal meghívta a gyermeket a forgatásra, és ezzel valóra váltotta egyik legnagyobb álmát is.
Forrás: Bár Demi Lovato és Nick Jonas is világhírű énekesek, mégis időt szakítottak arra két évvel ezelőtt, hogy boldoggá tegyenek jónéhány gyermeket. Az énekesek egy Los Angeles-i kórházba látogattak el, és nem csak beszélgettek a betegekkel, de még egy kisebb koncertet is adtak nekik, amit testközelből nézhettek végig. Nagyon barátságosak és közvetlenek voltak, mindenkivel fotózkodtak, és felejthetetlen pillanatokat okoztak a gyermekeknek.
Forrás: 2015-ben Taylor Swift azzal lepte meg egy rajongóját, hogy küldött neki egy ajándékcsomagot. Benne egy kézzel írt levéllel, fotókkal, ajándékokkal, és egy közel 2000 dolláros csekkel. Az énekesnő ugyanis olvasta, hogy Rebekah diákhitelt vett fel, és nehezen tudja fizetni, ezért odaadta neki az összeget, hogy tiszta lappal indíthassa fiatal felnőtt életét.
Forrás: Simon Cowell, az X-faktor atyja a hírekben hallott egy beteg kisfiúról, aki nagyon bátran harcolt a rák ellen, de nem volt elég pénze a családjának a kezelésre. Ezért a férfi egészen Amerikáig utazott, hogy egy specialistával beszéljen, és eladományozta a kezelés összegét a gyermek családjának.