Galéria

Mit nasizz? A horoszkópod ezt is elárulja

Forrás: Kos

Egy jó nachos és hozzá egy finom szósz lesz a neked való finomság. Gyors, finom és könnyű rákattanni.
Forrás: Bika

Te aztán bármit szívesen eszel. Legyen az édes, sós, csípős, imádod a finom ízeket. Van, hogy egy csirkeszárnyat is képes vagy desszertként megenni. Szerinted minden nasi csodás, pláne, ha a sósra édeset, az édesre pedig ismét sósat lehet enni.
Forrás: Ikrek

Bármikor le tud csúszni neked egy hamburger sült krumplival. Ha egy kis bűnözésre vágysz, biztos, hogy inkább burgerezel, minthogy benyomj egy szelet csokit.
Forrás: Rák

Bármi, ami otthoni. Ha magadnak főzöl, ha valahol eszel, akkor sem lehet semmi olyan finom, mint a szüleid főztje, épp ezért a legfinomabb nasi, ha az ő finomságaikből eszel valamit.
Forrás: Oroszlán

Süti és fagyi - kell ennél többet mondani, hogy olvadozz a gyönyörtől, mint egy gombóc vanília a tölcsér szélén?
Forrás: Szűz

Oké, a nasizásról senkinek nem egy jó saláta ugrik be, de te egyébként nem szereted annyira a salikat, viszont a nassolás kategóriába simán belefér egy jó Cézár.
Forrás: Mérleg

Igazi romantikus vagy, és még a snack választásod is romantikus. Épp ezért a legfinomabb nasi számodra a csokiba mártott eper.
Forrás: Skorpió

Mindegy, csak sajt legyen benne. Sajtos kenyér, sajtos tészta, sajt magában - elolvastad, és máris indulsz a hűtőhöz, ugye?
Forrás: Nyilas

Bármi egzotikus jöhet nasinak. Akár egy avokádó, akár egy kis sushi, a lényeg, hogy különleges ízvilág legyen.
Forrás: Bak

Egy jó palacsinta minden evés után jöhetne szerinted. Próbáltad már a vajas-juharszirupos verziót? Ha még nem, akkor tedd meg.
Forrás: Vízöntő

Pizza minden mennyiségben. Ha édesre vágysz, akkor nutellás, ha sósra, akkor bármilyen. Desszertként vagy csak úgy eszegetni bármikor ennél egy pizzát.
Forrás: Halak

A csoki a legnagyobb gyengéd, és nem is akarsz ezen változtatni. Imádod minden fajtáját, és most is szívesen beleharapnál mondjuk egy mogyorós csokiba.