Galéria

5 alkalom, amikor Emma Wattson divattörténelmet írt

Forrás: 2017

Mi is rengeteget írtunk arról, milyen fantasztiksuan nézett ki Emma A szépség és a szörnyeteg sajtókörútján. Ennek dokumentálására létre is hoztak a stylistjával egy Instagram-oldalt, amiből kiderült, hogy minden egyes káprázatos kreáció fenntartható, ellenőrizhetően környezetbarát módon született. Talán ez a modern Belle-ruha volt a kedvencünk, de érdemes átnézni a profil összes bejegyzését.
Forrás: 2014

Míg mindenki más nagyjából 2016-ban fedezte fel és kezdett hordani nadrág fölött ruhát, Emma két egész évvel korábban döntött mellette. A Golden Globes-on viselt Dior-együttes az este legtöbbet dicsért szettje volt. Fantasztikusan eredeti!
Forrás: 2011

A Harry Potter utolsó részének világpremierjén viselte Emma ezt a fantasztikus Bottega Veneta-darabot és talán soha nem tűnt ennyire királynőinek azóta sem, pedig akkor már fiúsan rövid frizkót viselt.
Forrás: 2010

Fűzőt fesztiválra? Ki látott már ilyet! Imádtuk ezt a merész lépést, Louis Vuitton-fűzőt viselni farmersorttal és gumicsizmával bátorságra vall!
Forrás: 2007

Ez volt az első év, amikor tanúi lehettünk Emma páratlan stílusérzékének. Az előző években egy cuki kilsány volt édes ruhákban, de 2007-ben felfedezte magának a Chanelt, és onnantól kezdve mindig árgus szemekkel figyeltük a választásait. Bár tíz év telt el, ma is sikkesnek tűnik ebben a Chanel-csodában.