Galéria

Forrás:

A Kosok legveszélyesebb tulajdonsága, hogy hajlamosak az érzelmi kitörésekre és nagyon lobbanékonyak. Általában nem gondolkodnak, mielőtt cselekszenek, így egy vita során lehet, hogy fájdalmas szavakkal dobálóznak, és sokszor még utólag sem látják ezt be. Ez viszont idővel a párkapcsolataik végét is jelenti!
Forrás:

Ha Bika vagy, akkor biztos, hogy roppant makacs jellemed van. Ha valamiről elhatározod magad, akkor téged senki sem tud lebeszélni; akkor sem, ha emiatt kénytelen vagy összeveszni másokkal. Nem lehet téged olyan hamar felidegesíteni, de ha ez megtörténik, senkinek sincs kegyelem, bárkinek megmondod nyersen a véleményed - még ha az fájdalmas is.
Forrás:

Az Ikrek jegyű emberek egyik legrosszabb, legneccesebb tulajdonsága, hogy nagyon szétszórtak. Ha kölcsönkérsz valamit egy ismerősödtől, legyen az akár egy értékes nyaklánc, hajlamos vagy elkeverni, vagy végleg elveszíteni. Nem tudod, hol áll a fejed, és sosem tudsz rendet tartani magad körül, ami miatt egyesek megbízhatatlannak tartanak téged. Néha okkal!
Forrás:

A legveszélyesebb tulajdonságod, hogy eszméletlen hangulatingadozásaid vannak. Ha valaki felhúz téged, te biztosan nem hagyod szó nélkül. Egyik pillanatban nevetsz, a következőben sírsz, és nehéz kiszámítani, mi lesz a következő lépésed. Emiatt vannak, akik nem tudnak sokáig kitartani melletted, hiszen sokszor instabil vagy a kapcsolataidban. Ez az, amin muszáj változtatnod, hogy kiegyensúlyozott legyen a kapcsolatod.
Forrás:

Hajlamos vagy a passzív-agresszív viselkedésre, és ezt te is tudod. Hiába tűnsz bátornak és magabiztosnak, titokban önbizalomhiányod van, és nagyon sok figyelemre van szükséged. Emiatt képes vagy akár manipulálni is másokat, csakhogy megkapd a kellő odafigyelést, és ha úgy érzed, valami előnyös lehet számodra, hajlamos vagy nem a megfelelő utat választani.
Forrás:

Nagyon okos vagy, és szuperül megfejted a rejtvényeket is; épp ezért tudsz ügyesen megúszni mindent. Ha hibát követsz el, sosem derül ki, hogy te voltál. Ha esetleg félrelépsz a kapcsolatodban, ennek tutira nem megy híre, mert ügyesen kijátszod a lapokat. Emiatt viszont nehezen maradsz őszinte másokkal, és ezt sokszor megsínylik a kapcsolataid.
Forrás:

A Mérlegek legveszélyesebb tulajdonsága, hogy nem beszélnek az érzéseikről, és messzire kerülik a konfliktusokat is. Előbb-utóbb viszont felhalmozódik bennük mindez, és akkor egyszerre robban ki az összes sérelem, ami addig érte őket. Ilyenkor olyan dolgokat mondasz, amiket talán máskor nem gondolnál komolyan, és ijesztőnek hat a viselkedésed a párod előtt.
Forrás:

A Skorpió jegyű emberek legrosszabb tulajdonsága, hogy úgy érzik, muszáj bosszút állniuk. Nem felejted el, ha valaki rosszat tesz neked, még akkor se, ha bocsánatot kérnek tőled. Erről az tehet, hogy nagyon érzékeny típus vagy, és mindent a lelkedre veszel; épp ezért érzed úgy, hogy vissza kell vágnod azoknak, akik megbántottak téged.
Forrás:

A legveszélyesebb tulajdonságod, hogy sokszor igazán érzéketlen tudsz lenni. Te azt mondod, csak őszinte vagy, de igazából nem gondolod végig a tetteid és a szavaid következményét. Türelmetlen vagy, ezért ha valami nem stimmel a kapcsolatodban, nem sokat vársz, hamar véget vetsz neki. Ezzel viszont nagyon sok embert elüldözöl magad mellől.
Forrás:

Nem vagy egy empatikus alkat, és ez a legnagyobb probléma veled. Sokak szemében nagyon rideg vagy, hiszen nehezen képzeled bele magad a másik helyzetébe, és nem is tudod kifejezni az érzéseidet. Ha például valaki kölcsönkér tőled pénzt, még ha adsz is, tartasz egy kis leckét arról, hogy miért nem lenne szabad ismerőstől pénzt kérni. Ezt nem sokan szeretik hallgatni!
Forrás:

A legveszélyesebb tulajdonságod, hogy nem igazán látod a teljes képet, és nehezen gondolkodsz hosszú távra. Ha például valami nem tűnik előnyösnek az adott pillanatban számodra, szimplán kilépsz, még ha később jól is jártál volna. Gyorsan hozol döntéseket, és nem veszed át magadban a következményeket, ami miatt sokszor pórul is jársz.
Forrás:

Nehéz beismerni, de hajlamos vagy a függőségek kialakítására. Például meglehet, hogy dohányzol, vagy esetleg nem bírsz leállni az édességekkel. Utálod, ha valamit megvonnak tőled, ezért még a segítséget sem vagy hajlandó elfogadni. Ahogy azt sem, hogy valaki nemet mond neked. Nehezen adod fel azt, amire vágysz, akkor is, ha saját magadnak okozol fájdalmat.