Galéria

10 esküvői fejdísz, ami egyedibb, mint a virágok

Forrás: Egy haj brossal nagyon elegáns és hercegnős lesz a frizurád, mindegy, hogy kontyként vagy kiengedve viseled.
Forrás: Ha valami angolosan elegánsat szeretnél, a most nagyon divatos esküvői kalappal is kiegészítheted a hajadat. A legszebb változat a merev, teljesen egyszerű kalap.
Forrás: Gyönyörűen mutat a homlokra helyezett fejpánt, apró strasszokkal, de akár csipkéből is kereshetsz ilyet.
Forrás: Ha csak egy kis apró pluszt szeretnél a tincseid között láttatni, akkor remek választás egy fehér, ezüst vagy épp arany masni.
Forrás: Azt biztosan tudod, hogy a scrunchie hajgumik ismét menők most, sőt, még az esküvői trendek közé is belopóztak. A kontyodra kerülhet egy szép, fehér, csipkés scrunchie.
Forrás: Teljesen Katalin hercegnének érezheted magad egy gyönyörű, hálós, fehér fejdíszben. Ez most épp nagyon menő az esküvői fejdíszek között.
Forrás: Ha a kisebb masnik szerinted nem elég látványosak, tedd feltűnővé a kontyodat egy óriási darabbal. Ez összefogott frizurában mutat a legjobban.
Forrás: Gyönyörűen csillog a tincseid közül, ha egy ilyen csodás láncot választasz. Látványos, diszkrét és nagyon divatos.
Forrás: Ha a virágminta tetszik, de nem tennél sima virágokat a hajadba, jó megoldás egy fém, virágos, hajba tűzős dísz, amitől királynői lesz a megjelenésed.
Forrás: Egyre divatosabbak a fejláncok, amelyek lehetnek vékonyabbak, vastagabbak, csillogósak és simák is, a lényeg, hogy szép esésük legyen.