Galéria

Így változott meg Meghan hercegné testbeszéde az elmúlt években

Forrás: Hasonló a helyzet azzal a fotóval is, amit 2016 januárjában készítettek Meghanről, nem sokkal azelőtt, hogy megismerte Harry herceget. A színésznőre továbbra is ugyanaz a szexi kisugárzás és póz jellemző, mint a 2012-es fényképén. Hátratekint a kamerára, és keresztbe teszi a lábát, ami a vörös szőnyegen gyakori póz, ám a királyi család protokollja ezt már tiltja.
Forrás: A legelső közös fotók 2017 szeptemberében készültek róluk, amikor már hónapok óta egy párt alkottak, de még nem jártak jegyben. Meghan hercegné testbeszéde arra utal, hogy nagyon oda volt Harry-ért, többször is hozzáért, és a testével is az ő irányába dőlt. A testhelyzete sokkal nyugodtabb és lazább lett, látszik, hogy boldogabb.
Forrás: A tavaly novemberi bejelentést követően Harry és Meghan a kamerák előtt pózoltak eljegyzésük alkalmából. A hercegné mindkét kezével Harry-be kapaszkodik, ami arra utal, hogy megbízik benne, és támogatásra van szüksége, mert nagyon izgul. Ez az élethelyzet teljesen idegen számára, de a viselkedésükből látszik, hogy nagyon mély intimitás van közöttük.
Forrás: Az esküvői fotóikon látszik, hogy Meghan hercegné már kezdett hozzászokni a királyi családhoz, és az ezzel járó szerepléshez. Harryhez még közelebb került, mint valaha, és sokkal magabiztosabban szerepelt a kamerák keresztüzében. A viselkedése viszont a 2012-es fotókhoz képest sokkal visszafogottabb, elegánsabb lett.
Forrás: 2018 júliusában, két éve a kapcsolatuk kezdete után láthatjuk, hogy Meghan hercegné testbeszéde teljesen átalakult. Már nem viselkedik kihívóan, nem vesz fel szexi pózt sem a kamerák előtt. Sokkal hivatalosabb, elegánsabb lett, és minden megjelenése során leginkább Harryre figyel. Magabiztosabbá vált, komfortosan érzi magát, és boldog a házasságában!