Galéria

Így néznek ki ma a Hősök sorozat főszereplői ma

Forrás:



Hayden Panettiere a Hősök idején számtalan vígjátékban szerepelt (például a Hajrá csajok!-ban), majd a szerelem is rátalált Wladimir Klitschko oldalán. Egy kislányuk született, azonban a legfrissebb hírek szerint egy ideje már nincsenek együtt: sőt, a színésznőt egy másik férfivel kapták lencsevégre pár hete. A hősök utáni legnagyobb szerepe a Nashville című sorozatban volt, de hamarosan a Berlin, I Love You-ban is láthatod.


Forrás: Milo Ventimiglia, mint Peter Petrelli

Milo Ventimigliát már a Szívek szállodája miatt jól ismertük, amikor a Hősökben Peter Petrelli szerepébe bújt. A most 41 éves színész azóta is számtalan filmben és sorozatban szerepelt: legújabb, népszerű sorozata a This Is Us, de nemsokára megjelenik új filmje, Jennifer Lopezzel. Ami pedig a szerelmi életét illeti, legutóbb azt rebesgették, hogy Kelly Egariannal van együtt, aki marketing területen dolgozik. Azonban azóta is nagyon titkolja magánéletét Milo, így ennél többet nem tudunk róla.
Forrás:

Adrian Pasdart a Hősök óta nagyon sok sorozatban láthattad: például a Supergirlben, a SHIELD ügynökeiben, valamint ő szinkronizálta Vasembert az animált Bosszúállók-sorozatokban. Ami pedig a párkapcsolatokat illeti, a Dixie Chicks énekesnőjével 17 éven át voltak együtt, míg tavaly beadták a válást, összeegyeztethetetlen ellentétekre hivatkozva. Azóta szingli Adrian.
Forrás:

Jack Coleman már a Hősök előtt, valamint a sorozat után is a filmszakmában maradt. Láthattad a Castle-ben, a Vámpírnaplókban és A hivatalban is, ám az utóbbi egy-két évben már csak kisebb mellékszerepeket vállalt. 1996 óta él boldog házassában Beth Toussainttal, akivel egy lányuk van.
Forrás:

A sorozatban szimplán csak Haiti néven futó Jimmy Jean-Louis olyan sorozatokban játszott azóta, mint a Claws, vagy a Hősök: Újjászületés. Párkapcsolatáról nem sokat tudni, mivel nagyon figyel arra, hogy ne derüljön ki sok minden szerelmi életéről. Így nem tudni, hogy szingli-e, vagy sem.
Forrás:

Masi Oka olyannyira komolyan vette Hősökbeli szerepét, hogy angolról japánra fordította Hiro szövegét. Ez később Emmy-, és Golden Globe-díjat is hozott neki. Több sorozatban is láthattad már a színészt azóta, sőt, Jason Statham új filmjében, a Meg - Az őscápában is játszott. Szerelmi életéről nem sokat beszél, mindössze annyit tudni, hogy régóta kapcsolatban él egy Nicole nevű lánnyal.
Forrás:

Greg Grunberg számtalan kisebb sorozatban játszott a Hősök előtt és után is, de most úgy tűnik, a mozivászonra terelődött a figyelme. Bár csak kisebb szerepben, de Lady Gaga és Bradley Cooper új filmjében is láthatod őt! A színész egyébként 1992 óta házas, és három gyermeke is van Elizabeth Grunbergtől.
Forrás:

Ali Larter legnagyobb szerepe a Hősök után A Kaptár filmekben volt, ahol Claire Redfieldet alakította. Ezen kívül egy-egy sorozatban vállalt szerepet, de a nagy áttörés még várat magára. A Hősök alatt Adrian Pasdarral ismerkedett, de végül nem maradtak együtt sokáig. Ezt követően viszont Hayes MacArthur személyében rátalált a szerelem, és már 9 éve házasok, két gyermekük született.
Forrás:

Sendhil Ramamurthy orvos családból származik, de a színészkedés mindig is jobban vonzotta. A Hősök után olyan sorozatokban játszott, mint A szépség és a szörnyeteg, A hivatal, egy ideje pedig a Reverie című NBC sorozatban játszik. Felesége az ugyancsak színésznő Olga Sosnovska, akivel két gyermekük van.
Forrás:

James Kyson a Hősökben Hiro nagyon jó barátját alakította, azóta pedig nagyon sok kisebb szerepben láthattuk őt, valamint inkább szinkronként dolgozott. Idén viszont nagyon nekifeküdt a munkának, hiszen több filmje is megjelenik az elkövetkező hónapokban, években. 2015-ben vette el feleségül szerelmét, Jamee Kysont, gyermekük még nem született.
Forrás:

A tévétörténelem egyik legjobb gonosztevőjét alakította Zachary Quinto, ezzel pedig be is vonzotta magának a sikereket. Láthattad többek között a Star Trek-filmekben, az American Horror Storyban, és még számtalan kisebb filmben is. A színész egyébként évekkel ezelőtt nyíltan felvállalta, hogy saját neméhez vonzódik, 2013 óta pedig boldog házasságban él Miles McMillan modellel.
Forrás:

Kétség kívül Noah Gray-Cabey változott a legtöbbet a Hősök óta, hiszen még kisgyerek volt, amikor a sorozat elindult. A 23 éves színész azóta is a filmszakmában maradt, de leginkább a Hősök: Újjászületésben játszott, valamint a Vészhelyzet: Los Angelesben.
Forrás:

Santiago Cabrera igazán elfoglalt volt azóta, hogy a Hősök befejeződött. A Muskétásokban, a Merlin kalandjaiban, majd legutóbb a Big Little Liesban is szerepelt. A szerelemben ugyancsak szerencsés, hiszen már 15 éve él boldog házasságban Anna Marceával.