Galéria

10 híres sorozatbeli szerelem, mely a való életben is folytatódott

Forrás:

1.) Michael Kelso & Jackie Burkhart – Azok a 70-es évek show

Ashton Kutcher és Mila Kunis szerelme talán az egyik leghíresebb mind közül.
1998 és 2006 között játszottak együtt az Azok a 70-es évek show-ban, bár a sorozatban is egy pár voltak – sőt Mila első csókját Ashton-tól kapta –, a való életben csak 2012-ben találtak igazán egymásra. Ma már férj és feleség, s két kisgyerek, Wyatt és Dimitri boldog szülei.


Forrás:

2.) Jon Snow & Ygritte –Trónok harca

Kit Harington és Rose Leslie 2012 és 2014 között szerepeltek ugyanabban a sorozatban, első randijuk egyike is ezekhez az évekhez köthető, kapcsolatukat számos pletyka övezte, de 2016 óta már hivatalosan is egy párt alkotnak. Időközben egybekeltek, és első közös gyermekük is megszületett.


Forrás:

3.) Elena Gilbert és Damon Salvatore – Vámpírnaplók

Nina Dobrev és Ian Somerhalder 2009 óta kollégák, 2010-től 2013-ig jártak, és bár a pletykák esküvőt kiáltottak, a pár végül a szakítás mellett döntött.


Forrás:

4.) Serena van der Woodsen & Dan Humphrey – Gossip Girl

Blake Lively és Penn Badgley 2007-től körülbelül 3 évig alkottak egy párt. Még javában zajlottak kedvenc pletykás sorozatunk forgatásai, amikor a két fiatal már külön utakon kereste a boldogságot. Penn azóta megházasodott és apa lett, Blake pedig hozzáment Ryan Reynoldshoz és háromkislány büszke anyukája.


Forrás:

5.) Seth Cohen & Summer Roberts – A narancsvidék

Adam Brody és Rachel Bilson kapcsolata a színfalakon túl 2003-tól 2006-ig tartott. Rachel ezután Hayden Christensennel kezdett el randizni és 2017-ig éltek együtt boldogan, akkor bejelentették, hogy egy közös gyermek és 10 év után külön utakon folytatják.

Adam 2010-ben tűnt fel először a Gossip Girl-ből is ismert Leighton Meester oldalán, kapcsolatukat pedig 2014-ben a boldogító igennel tették teljesen hivatalossá, két gyermekük született.


Forrás:

6.) Pete Campbell & Beth Dawes – Mad Men

Vincent Kartheiser és Alexis Bledel szerelme 2012-ben kezdődött, amit pár hónap múlva eljegyzés, majd 2014-ben házasság követett. Kisfiúk 2015 őszén született, ám ahogy az egész terhességet, úgy a kis jövevény pontos nevét is sokáig titok övezte.


Forrás:

7.) Brooke Davis & Lucas Scott – Tuti gimi

Sophia Bush és Chad Michael Murray képernyős szerelme a valós kapcsolat felé terelte őket, így a két fiatal 2003 és 2006 közt egy párt alkotott.
Sőt kapcsolatuk utolsó 5 hónapjában házasok is voltak.


Forrás:

8.) Carter Baizen & Blair Waldorf – Gossip Girl

A New York-i tinidráma forgatásai során nem egy szerelem szövődött a szereplők között. Kevesen tudják, de Sebastian Stan és Leighton Meester kapcsolata 2 évig tartott.


Forrás:

9.) Joey Potter & Pacey Witter – Dawson és a haverok

Katie Holmes és Joshua Jackson már azelőtt egymásba szerettek, mielőtt sorozatbeli karaktereiket eltalálta volna Ámor nyila. 1998-tól 2000-ig alkottak egy párt és később Katie úgy nyilatkozott, hogy Joshua volt élete első nagy szerelme.


Forrás:

10.) Penny és Leonard – Agymenők

Kaley Cuoco és Johnny Galecki titokban tartották kapcsolatukat 2 éven át, még a stáb is csak később tudta meg, hogy több van köztük barátságnál. Azóta már rég különváltak útjaik, de a mai napig nagyon jó barátok.