Galéria

Brad Pitt figyelemreméltó randi-története

Forrás:

A színésznő mindössze 15 éves volt, mikor 1987-ben összekeveredett a nála 9 évvel idősebb Brad Pitt-tel. A pár randit megért kapcsolatot egyébként a Dallas-nak köszönhetik, melyben mindketten szerepeltek. Shalane 5 évadon át játszotta Charlotte 'Charlie' Wade-t, Jenna Wade lányát, Brad pedig pár epizód erejéig volt látható a népszerű sorozatban.


Forrás:

1987 és 1988 közt randizott Brad a brit énekesnővel, akibe állítólag első látásra beleszeretett. Bár a vonzalom kölcsönös volt, sajnos mégse bizonyult túlontúl hosszú életűnek...


Forrás:

Brad 1989-ben gabalyodott össze kolléganőjével, a Head of the Class című sitcom forgatásai alatt. A románcnak végül vége szakadt, mert Robin férje akkoriban Mike Tyson volt és a színésznő féltette Pitt-et az ökölvívó bosszújától.


Forrás:

Az Egy rém rendes család Kelly-je először az 1989-es TV Movie Awards-on tűnt fel a sármos színész oldalán, ám úgy tűnik nem egymásban találták meg azt, amit kerestek.


Forrás:

1989-ben Brad ismét egy forgatás, a Cutting Class keretein belül ismerkedett. Filmbeli partnernőjével 1989-ben 3 hónapig jegyben is járt, míg végül Jill dobta a szőke ifjút egy rendező kedvéért.


Forrás:

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Jill után egy popénekesnővel vigasztalódott Pitt.


Forrás:

A színész 27 éves volt, mikor randizni kezdett a mindössze 17 éves Juliette Lewis-szal. 1989 végétől 1993-ig alkottak egy párt és a színésznő a mai napig kellemes emlékekkel gondol vissza az együtt töltött évekre.


Forrás:

A pletykák szerint az 1994-es Szenvedélyek viharában című film forgatásán a két színész közt több volt, mint egy vászonra álmodott szerelem. Hogy mi az igaz mindebből? Azt talán már sosem tudjuk meg!


Forrás:

Még mindig 1994-et írunk és Pitt egyre ismertebb filmekben tűnik fel. Az Interjú a vámpírral forgatásán találkozott Thandie-vel, akivel ezután egy évig alkottak egy párt.


Forrás:

1998: Ha eljön Joe Black...Brad és filmbeli partnernője Claire közt is több volt, mint munkakapcsolat...állítólag!


Forrás:

A Hetedik forgatásán találkoztak és 1994 és 1997 közt alkottak egy párt. 1996-ban Brad eljegyezte a színésznőt és még ugyanabban az évben a Golden Globe-on elhangzott beszédében, az 'angyalom' és 'életem szerelme' jelzőkkel illette őt. Kapcsolatuk végül véget ért, egy 2010-es interjúban Gwyneth úgy nyilatkozott, hogy 'Teljesen beleszerettem, elbűvölő és imádni való volt. Még gyerek voltam, alig múltam 22, mikor találkozunk. 22 évesen képtelen vagy még ilyen fontos döntéseket meghozni....nem álltam készen és ő pedig túl jó volt hozzám képest.'


Forrás:

Talán ez a románc a leghíresebb és a legtöbb visszhangot kiváltó mind közül. A két sztár 1998-ban találkozott egymással és Brad 2 év után kérte meg Jen kezét. A fényűző esküvőt Malibu-ban tartották és ezek után már mindenki azt várta, hogy a színésznő végre teherbe essen, ám sajnos kettejük szerelmének ismerten szomorú vége lett. 2004-ban ugyanis Brad a Mr. és Mrs. Smith forgatásán megismerkedett Angelina Jolie-val, ami pedig ezután következik az pedig már történelem...