Galéria

Ezt jelenti egy testbeszéd elemző szerint, hogy Meghan és Harry mindig megérintik egymást

Forrás:

Már az eljegyzési fotóikon is látszott, hogy megőrülnek egymásért! A szakértő szerint nagyon sokat elárul róluk az, hogy mélyen elmerültek egymás tekintetében; nem azért néztek így egymásra, hogy aztán ezek a fotók elkészüljenek róluk, hanem azért, mert egy közös pillanatot éltek meg, csak ők ketten. Mintha egy kis buborékban lennének, távol mindenkitől.
Forrás:

Év elején került sor az első olyan hivatalos eseményre, ahol mind a négyen részt vettek, és bár külön fotelekben ültek, Meghan hercegné így is talált lehetőséget arra, hogy megérintse Harryt. 'Ők egészen más személyiségek, mint Katalin és Vilmos. Sokkal extrovertáltabbak, társasági emberek, influencerek. Katalin és Vilmos is kimutatják az érzéseiket, de teljesen másképp'.
Forrás:

Nyár elején egy nyilvános eseményen jelentek meg, és szinte egyetlen percre sem mentek el egymás mellől. A szakértő szerint érdemes megfigyelni, hogy bár Harry herceg tartja a protokollt, és a kezeit a háta mögé teszi, testével mégis Meghan felé fordul; egyértelmű, hogy szívesen megérintené feleségét. 'Harry egyszerűen nem tudja levenni róla a szemét, Meghan pedig imádja mindezt'.
Forrás:

Sokak egyik kedvenc fotója ugyanazon az eseményen készült, mint az előző fotó. Ezen a képen láthatod, ahogy Harry éppen kezet fog valakivel, de közben jobb kezével hátranyúl, hogy ne kelljen elengednie Meghan hercegné kezét. 'Ez számomra azt jelképezi, hogy Harry mindig ott van Meghannak, sosem kapcsol ki mellette'.