Galéria

Sztárok, akik alkoholisták voltak

Forrás:

Eva 2008-ban vonult be elvonóra Utahban, ezután ezt nyilatkozta az Interview magazinnak: 'Büszke vagyok mindenkire, akiben megvan az erő és elszántság ahhoz, hogy szembenézzen a démonjaival. Ez élet és halál kérdése volt a számomra.'


Forrás:

Alig volt 11 éves, amikor megkapta Harry Potter szerepét – talán érthető, ha a rá nehezedő nyomás oldására inni kezdett. Elmesélte, hogy gyakran érkezett részegen a forgatásokra, rengeteget ivott és bulizott egészen 2010-ig, amikor szakértői segítséggel letette a poharat. Bár azóta volt egy visszaesése, jelenleg úgy tűnik, uralni tudja a problémát.


Forrás:

A színész beismerte, hogy fiatalabb korában, például a Trainspotting forgatása alatt is 'mániákusan vedelt'', és hogy ''boldog részegségben' töltötte a mindennapjait. Egészen addig, amíg egy társasági eseményen hülyét nem csinált magából – akkor jött rá, hogy problémája van az alkohollal, és hamarosan annyira szégyellte már magát miatta, hogy teljesen felhagyott az ivással.


Forrás:

Az egykori Spice Girl az Anonim Alkoholisták csoport segítségével lett úrrá a függőségén.


Forrás:

Egy ideig úgy tűnt, nem fog tudni kimászni a csávából, de a szívtipró színész mostanra legyőzte káros szenvedélyét.


Forrás:

Jada nyolc éve nem iszik egy korty alkoholt sem. Hogy miért? 'Egyszer csak arra eszméltem, hogy naponta két üveg bort gurítok le egymagam a kanapén üldögélve. Akkor azt mondtam, Jada, úgy tűnik, van itt egy kis probléma...' – nyilatkozta.


Forrás:

A színésznő 1999-ben, egy szépészeti beavatkozás után kattant rá a fájdalomcsillapítókra, amit aztán az alkoholfüggőség követett. Szerencsére hamar tudatosult benne, hogy baj van, és még időben segítséget kért.


Forrás:

A Jóbarátok sztárja egyszer azt mondta magáról: 'én egy díjnyertes alkoholista vagyok'. A színész azóta is küzd a függőségével, kisebb-nagyobb sikerekkel.


Forrás:

Nehéz elhinni, pedig őtőle tudjuk: a húszas évei elején Davis olyan komolyan ivott, hogy úgy tűnt, nem fogja megérni a harmincat. A problémára akkor keresett segítséget, amikor bejutott az egyetemi színművészképzésre. 'Tudtam, hogy a kettő együtt nem fog menni, hogy ennek így rossz vége lesz.'


Forrás:

A színésznek saját bevallása szerint nehezére esett feldolgozni a hirtelen jött sikert, és 'szociális síkosítónak' használta az alkoholt. Egészen addig, amíg rá nem ébredt, hogy nélküle már a leghétköznapibb dolgok elvégzése is nehezére esik. Ekkor lépett be az Anonim Alkoholisták csoportjába, amiről azt mondja: 'megváltoztatta az életemet. Azóta sokkal könnyebb – de ez egy soha véget nem érő harc lesz'.