Galéria

Mivé reinkarnálódsz a csillagjegyed alapján?

Forrás:

Mivel gyors vagy és imádod a kihívásokat, eléggé összhangban tudnál lenni a nagymacskákkal, amelyek váratlanul csapnak le a prédájukra.


Forrás:

Megbízható, kiszámítható és kényelmes vagy, ezért leszel egy hasonló bútordarab, ami évtizedekig tett szolgálatot a családban. 


Forrás:

Az Ikrek az egyetlen jegy, amelynek szülötte emberként képes reinkarnálódni. A gyerekeid energikusak, gyorsak, bölcsek lesznek.


Forrás:

Mivel te vagy a legérzelmesebb csillagjegy, a különböző színekben pompázó gyűrűvé válhatsz. Lehet, hogy mások alig vesznek észre, de nagyra értékelnek.


Forrás:

Szép leszel és értékes, de vágyni fogsz a gondoskodásra, ahogyan most is. A következő életedben is éppen annyira sokan fognak szeretni, mint most.


Forrás:

Mivel praktikus és elemző természetű vagy, nem is lehetnél más a következő életedben. És még az is lehet, hogy így többet fogsz majd utazni, mint most…


Forrás:

Mivel annyira fair vagy, meghallgatsz másokat és megérted a történet minden nézőpontját, nem is lehetnél más. 


Forrás:

Nem feltétlenül alkohol, hanem bármilyen olyan anyag, ami nagy mennyiségben már méregnek nevezhető – szóval ez lehet akár bármilyen sütemény vagy csoki is.


Forrás:

Független, szerethető és energikus természeted miatt igazán passzolnak hozzád a lovak. A következő életedben valószínűleg egy kellemes tanyán fogsz majd élni.


Forrás:

Mivel tiszteled a hagyományokat és nem szereted a változást, biztos, hogy egy érett, nemes sajt leszel majd.


Forrás:

Jó inspirációt adsz majd a gyerekeknek, mély érzelmeid vannak és rengeteg különlegességet tudsz mutatni az ismerőseidnek.


Forrás:

A következő életedben sem menekülsz, hanem egyszerűen beleakadsz a hálóba. Ezt követően pedig mások étvágyát elégíted ki, mivel biztos, hogy nyakon fognak önteni egy kis szójaszósszal.