Galéria

4 csillagjegyes párosítás, akik nehezen maradnak hűségesek egymáshoz

Forrás:

Ez a két csillagjegy nagyon vonzódik egymáshoz, így nem csoda, hogy amikor megismerted a pasidat, rögtön egymásra kattantatok. Azonban a Kos köztudottan tűzjegy, míg a Bika egy kitartó föld jegy, akinek fontos a hűség, így sajnos nem tudnak sokáig együtt maradni. A Kos előbb-utóbb elkezd kikacsingatni, igényli a flörtöt és a kalandot, így sajnos megesik, hogy félrelép a kapcsolatában (akár érzelmileg, akár fizikailag).
Forrás:

Azt hinnénk, ez a két jegy tökéletes párost alkot, de sajnos nem erről van szó. Mindkét csillagjegy nagyon ügyesen tud hazudni és füllenteni, ezért ha valamit nem kapnak meg egymástól, azt megkeresik másnál. Ezt viszont nem vallják be egymásnak, így hosszú ideig fenn tudják tartani a kapcsolatot anélkül, hogy fény derülne a megcsalásra.
Forrás:

A Bakok nem tudnak ellenálni a Rákok érzékiségének, ők pedig imádják, hogy a Bakok mennyire kedvesek. Azonban előbb-utóbb sajnos a kapcsolatban jelentkezik az unalom, és az egyik fél elkezdhet titkon másokkal ismerkedni. Szakértők szerint ez egyébként a Rákoknál valószínűbb, mert érzékiségük miatt igénylik az újdonságot az ágyban.
Forrás:

Mivel két tűzjegyről beszélünk, eleinte hatalmas lánggal indul a románc. Azonban hiába tölt be fontos szerepet az intimitás a kapcsolatban, a Nyilas jegyűek állandóan igénylik a figyelmet, és rosszul érzik magukat, ha ezt nem kapják meg a párjuktól. Ezért ilyenkor szeretnek kimozdulni, és új emberekkel megismerkedni. Ez azonban több feszültséget is okoz, hiszen az Oroszlán is vágyik a figyelemre, ami ahhoz vezethet, hogy mindkét jegy másnál keresi ezt meg.