Galéria

8 stílustrükk, amit Dakota Johnsontól lestünk el

Forrás: Egyszerűség kis csavarral
Dakota imádja a rafinált megoldásokat. Egy kis aszimmetrikus részlet a ruhán, szexis fűző a magas sarkún és már kész is, s anélkül néz ki sikkesen, hogy túlbonyolította volna a szettjét.
Forrás: A púderrózsaszín remekül mutat a porcelánfehér bőrön.
Óriási tévhit, hogy sápasztanak a nude színek! Sokkal inkább kifinomultak és elegánsak világos bőrön, pláne, ha a hajad sötétszínű, így remek kontrasztot adhatnak a világos ruhának. Ha nem vagy biztos benne, viselj mellé élénkszínű rúzst!
Forrás: Minden szem a kiegészítőkön!
Egy már-már konzervatív szabású zárt szettet tégy modernné látványos, színes kiegészítőkkel. Aranyszínű táska és bordó szaténpapucs? Imádjuk!
Forrás: Így légy egyszerre modern és nőies!
Végy egy aprómintás midiruhát és viseld vastag sarkú papuccsal és látványos fülbevalókkal.
Forrás: Dráma, dráma, dráma!
Ha különleges alkalomra készülsz, dönts drámai ruha mellett, amely már a legegyszerűbb kiegészítőkkel is nagyon látványos! Jöhetnek a drágakőszínek, a fodrok és rátétek minden mennyiségben!
Forrás: Éljen a játékosság!
Nyugodtan légy merész, ha meg kell jelenned valahol – és főleg: ne vedd túl komolyan a divatot. Viselj óriási színes mintákat egy egyébként elegáns ruhán, nagyon mókás!
Forrás: Egyszerű sikk!
Amikor a színésznő nem öltözik ki, egy tökéletesen sikkes, mégis vagány egyenruhához ragaszkodik: szűk farmer+bokacsizma+ing vagy póló és maszkulin szabású blézer a kedvence.
Forrás: Talpig feketében, mégis izgalmasan!
Dakota még akkor sem néz ki unalmasan, amikor csupa feketét visel. Bizonyítja például, hogy egy talpig bőr szett is lehet elegáns, és hogy a kis fekete ruha mellé fel kell írnunk a klasszikusok közé a kis fekete overállt!