Galéria

11 tévésorozat, amelyben elrejtették a színésznő terhességét

Forrás: A legendás sorozat ötödik évadjában valahogyan divatba jöttek a buggyos blúzok, az oversized ruhák, a maxiretikülök. Az évad csak 8 epizódot tartalmazott, hogy SJP gyesre mehessen.
Forrás: A színésznő épp egy ellentmondásos válságmenedzser-asszonyt játszik az eddig hat évadot megélt sorozatban, de neki magának is van épp elég menedzselni való válsága, így aztán a cselekmény szerint még nem jött el az idő, hogy megállapodjon. Ezért mindkét terhességét különböző trükkökkel kellett leplezni, például asztalok mögött ülve, és két évadot is lerövidítettek, hogy nyugodtan babázhasson. Persze a rajongók már a bejelentés előtt is kiszúrták az első terhességet, miközben Kerry fizikai korlátokkal küzdött. 'Még Olivia (így hívják a karaktert) járását is nehéz volt megtartanom a testem változása miatt' – nyilatkozta később.
Forrás: Neki is rejtegetnie kellett párszor a pocakját a népszerű sitcomban, például amikor nem volt hajlandó felkelni az ágyból egy évadnyitó epizódban. Ebben a fölöttébb romantikus, egymásra találós videóban pedig dublőr esik el helyette a lépcsőn. A most 41 éves színésznő lánya, Elsie 2015-ben, fia, Charlie pedig 2017 májusában született; az apa Jacob Pechenik producer.
Forrás: A két színésznő egyszerre volt terhes; egy ideig rejtegették a pocakjukat, aztán a forgatókönyvírók úgy voltak vele, 'miért leplezgetnénk a dolgot, inkább csináljunk belőle poént!'. Legalábbis így emlékszik vissza a sorozat társalapítója, Craig Thomas. Először Hannigan nevetséges tárgyak mögé rejtőzött, azután egy evőversenyre hivatkozva felállt és megmutatta a hasát. Ezen a videón látszik, hogy a háttérben Smulders kevésbé volt képes rejtegetni a változást.

 


Forrás: A Jessát játszó Jemima néhány hónappal a második évad befejezése után szülte meg második gyermekét (az elsőt pedig közvetlenül a Csajok kezdetei előtt, 2010-ben).
Forrás: "A második évadban terhes voltam, és ahogy növekedett bennem a baba, egyre akciódúsabb lett a sorozat" – emlékszik vissza a színésznő, akinek 2012-ben született meg Cyrus fia; az apa Hugh Dancy színész. "Volt olyan jelenet, amikor egy régi szennyvíztisztító telepen forgattunk. El voltam rabolva, nekiláncoltak egy csőnek, hajnali 4 óra volt, hét és fél hónapos terhes voltam és arra gondoltam: na, ez aztán a szívás. Szexjeleneteket is kellett forgatnom terhesen. Elég kellemetlen volt." Itt egy jelenet, amelyben Claire várandósan játszik.

 


Forrás: A színésznő egyedül vállalt babát 2011-ben, de a Mad Men-sorozat aktuális cselekményébe nem fért volna bele egy újabb terhesség, ezért az alkotók beleírták, hogy a karaktere, Betty Draper váratlanul felszed néhány kilót. Januarynak mesterséges zsírpárnákat kellett viselnie az ötödik évadban, és alig bírta visszanézni a jeleneteit. 'Leállítottam a vetítést és sikítva rohantam a másik szobába' – emlékszik vissza. Ebben a videóban Betty egy fogyókúrás klubban látható.

 


Forrás: A színész–író–humorista épp második fiát várta akkori férjétől, Will Arnett színésztől, mialatt a szupervicces vígjátéksorozat harmadik évadát forgatta. Ő is sokat üldögélt íróasztalok mögött. Itt egy (amúgy kimaradt) jelenet.
Forrás: A színésznő a hatodik évadban lett terhes Roman fiával, és az utolsó négy epizódot ki is hagyta. Ilyen hatalmas lebernyegekben tűnt fel, mint például ebben a videóban...
Forrás: Gillian elsőszülöttje (egy lány, Piper) 1994 szeptemberében jött világra, és ezalatt a karaktere, Dana Scully titokzatos emberrablás következtében eltűnt. Ebben a videóban – a 2. évad előzetesében – a színésznő terhesen látható.
Forrás: A színésznő hosszas próbálkozás után végre teherbe esett akkori férjétől, David Arquette-től, csakhogy a sorozatbeli Monica éppen hogy nem tudott teherbe esni, ezért a nyílt örökbefogadás mellett döntöttek Chandlerrel. Ezért az utolsó epizódokban egyre nehezebb volt takargatni Courteney pocakját. Itt a legutolsó néhány perc.