Galéria

Bakik, amiket filmes plakátokon ejtettek - és csak utólag vettek észre

Forrás:

Első ránézésre nincs semmi különös ennek a Batman-filmnek a plakátján, igaz? Bruce Wayne áll a sötét szobában, és Gotham Cityt őrzi, ahogy körbenéz a hatalmas metropoliszon. Hogy mi a baki? Lapozz a következő fotóhoz!
Forrás: A készítők a részletekkel már nem foglalkoztak, így csak utólag tűnt fel nekik, hogy pont Batman arca előtt van az ablak széle, és emiatt nem is lát ki rendesen rajta. Apróság, de így máris nevetségesebb hatást kelt a plakát, igaz?
Forrás:

A Harry Potter plakáton nem is igazán photoshop-bakit véltek felfedezni a rajongók. A poszterrel leginkább az a gond, hogy egyáltalán nem felel meg a fizikai törvényeknek, mivel ha jobban megnézed Harryt, láthatod, hogy félig a metró kocsiban, félig pedig azon kívül van - miközben az megy. Leginkább a fejénél rontották el a képszerkesztést, attól van furcsa összehatása az egész fotónak.
Forrás:

Nézd meg alaposan Drew Barrymore romantikus filmjének plakátját. Látod, mi a hiba, amit aztán csak a rajongók szúrtak ki? Lapozz tovább a válaszért!
Forrás: Nos, vess egy pillantást a színésznő bal vállára (legalábbis a mi szemszögünkből bal). A karja a srác alatt van, de a keze mégis a vállán nyugszik; elég kényelmetlen így ez a pozíció...
Forrás:

Előfordulhat, hogy az utolsó pillanatra hagyták a plakát készítését, és ezért lett olyan, amilyen? Ha jobban megfigyeled, Eva Longoria alakjával valami nem stimmel. Sokan szinte biztosak voltak abban, hogy a színésznő fejét szimplán csak valaki más testére photoshoppolták, de nem csak ez a probléma. A térdét teljesen eltüntették, a karjai pedig túl hosszúak lettek.
Forrás:

Ismét egy kis játék következik. Látod, mi a legnagyobb baki ezen a plakáton? A választ eláruljuk a következő fotón!
Forrás: Nos, két opció lehetséges: vagy Yekaterina Lisinának irracionálisan hosszú lábai vannak, vagy szimplán nagy bakit ejtettek a photoshoppal. A helyes válasz az utóbbi; csak az a kérdés, ez hogy nem tűnt fel nekik közben!
Forrás:

Minél tovább nézed Kim Cattrall duplán photoshoppolt könyökét, az annál szélesebb lesz!
Forrás:

A szépség és a szörnyeteg plakátján is ejtettek egy kisebb bakit. Emma Watson ugyanis kezében tart egy vörös rózsát, ám hiányzik erről valami: a tüskék! Noha tényleg csak apróságról van szó, azért sok rajongónak szemet szúrt a baki.