Galéria

5 film, amit másodszor jobb megnézni, mint először

Forrás:

Margot Robbie új filmjét elég sok negatív kritika érte, részben az ismétlődő jelenetek miatt. Azonban el kell ismernünk, hogy a látványvilágnak egyedi hangulata van, és a film végén található fordulatra tényleg nem lehet számítani. A sztori főszereplője Annie, aki egy elszigetelt, kevesek által látogatott vasúti állomáson dolgozik pincérnőként. Bár ránézésre egy kedves nőről van szó, ő valójában kettős életet él, és egyáltalán nem az, akinek látszik. Több eltérő karakter érkezik ugyanarra a helyre a film során, akikkel aztán kereszteződik Annie útja...
Forrás:

Michelle éjszaka autóbalesetet szenved, amikor pedig felébred, egy ismeretlen pincében, a radiátorhoz bilincselve találja magát. A férfi, aki fogva tartja őt, állítja: a Földet nukleáris támadás érte, a levegő szennyezett, és ők még a szerencsések közé tartoznak, hiszen túlélték a támadást. Persze Michelle nem hisz neki, egészen addig, míg egy nő meg nem érkezik a ház elé, és egyértelművé válik, hogy valami tényleg történt. De hogy mi az igazság, arra senki sem készült még fel; több titkot is rejt a sztori, mint hinnéd!
Forrás:

Nem véletlenül nyert számtalan díjat Jordan Peele tavalyi filmje. A történet eredetileg horrornak indult, ám ne számíts sötétből előugró szörnyekre vagy kísértetekre, ugyanis sokkal inkább pszichológiai szempontból ijesztő a sztori. A főszereplő egy fiatal, fekete bőrű férfi, aki meglátogatja barátnőjének családját. Ide érkezve viszont nem tudja nem észrevenni, hogy egyes emberek nagyon furcsán viselkednek. Rövidesen pedig az is kiderül, hogy miért, de ne hidd azt, hogy sablonos, előre kitalálható sztoriról van szó. A filmnek szuper a zenéje, jók benne a poénok, a befejezés pedig több, mint sokkoló. Megéri másodszor is végig nézni!
Forrás:

A Stranger Things színésze, Charlie Heaton tavaly egy spanyol thrillerben kapott főszerepet. Noha manapság a legtöbb misztikum már nem tudja meglepni a nézőket, a Menedék esetében nem ez a helyzet. A történet szerint egy édesanya négy gyermekével kénytelen megszökni otthonról, férje ugyanis folyamatosan bántalmazta őket. Ezért egy vidéki, kísértet járta házban találnak rejtekhelyet, ahol az édesanya váratlanul meghal. Ekkor Jack, a legidősebb gyermek veszi át az irányító szerepét, ám mivel kiskorú, nagyon nehezen kapja meg a testvérei nevelésének jogát. A dolgok pedig még nehezebbé válnak, amikor megjelenik apjuk; a befejezést viszont biztosan nem lehet előre megjósolni!
Forrás:

Adott két nyomozó, akik megérkeznek egy elzárt szigetre. Itt tartják fogva a világ leggonoszabb bűnözőit, akik mentális problémákkal küzdenek. Az egyikük, egy fiatal nő viszont nyomtalanul eltűnt zárt szobájából, és senki sem tudja, mi történt vele. A két nyomozó ezt igyekszik kideríteni, ám az intézmény alkalmazottai láthatóan nem akarnak segíteni nekik, sőt, megnehezítik a munkájukat is. A sztori elképesztő fordulatokkal van tele, és tipikusan azon filmek közé tartozik, amelyik másodszor sokkal érdekesebb, mint először. Így ugyanis azonnal látni fogod az apró, rejtett jeleket, amiket elsőre nem vettél észre.