Galéria

Sztárok sosem látott tetkói

Forrás:

A Jóbarátok sztárja nem csak a sorozatban vállalt be egy visszafogott mintát, hanem a való életben is. 2011-ben döntött úgy, hogy a Norman nevet magára varratja: konkrétan a bokájára íratta fel ezt a nevet. Norman a színésznő egykori kutyusa volt, akit Jennifer Aniston nagyon imádott, miután pedig meghalt kis kedvence, ő emlékként magára tetováltatta a nevét.
Forrás:

Justin Bieber menyasszonya időnkét megvillantja friss tetkóit az Instagramon, ám mindenki ledöbbent, amikor kiderült, hogy Hailey Baldwinnak nem egy-kettő tetoválása van, hanem konkrétan 19! A fiatal modell nagy rajongója a különféle mintáknak, ezért rengeteget varratott már magára, de ezt mindig úgy csinálja, hogy ne a legfeltűnöbb testrészeire kerüljenek a minták.
Forrás:

Kendall Jenner tetkóját konkrétan észre sem lehet venni, és ha a mintát készítő művész nem mesélt volna róla, valószínűleg neked sem tűnik fel! A modell ugyanis legelső tetoválásaként egyetlen apró fehér pöttyöt varratott magára, ami egyáltalán nem szembetűnő a hétköznapokban sem. Persze azóta már több kedvet kapott a tetoválásra, hiszen ebből a fehér pöttyből később egy teljes szívet csináltatott.
Forrás:

A galaxis őrzői sztárja, Zoe Saldana is nagy rajongója a tetoválásoknak; olyannyira, hogy bár első ránézésre észre sem veszed, de valójában 10 darab is található a testén. A színésznő egy televíziós műsorban mutatott meg néhány mintát, és bevallotta, kezd kifutni a kevésbé feltűnő testrészekből, ahová még tetováltathatna később.