Galéria

Híres gyerekek első napja az iskolában, óvodában – nézegess elképesztően cuki instagram-fotókat!

Forrás: És ha már Neil Patrick Harriséknál tartunk, itt egy egyenruhás felvétel az ő gyerekeiről, akik éppen most mennek óvodába. Mármint 2016-ban, amikor a kép készült. Nem tudjuk, ki lehetett a stylist, de szeretnénk, ha a mi gyerekeinket is ő öltöztetné. :) Harris és férje, David Burtka ikreket nevelnek: Gideon és Harper 2010-ben születtek.
Forrás:
Talán kevesen tudják, hogy Lucy Liu egyedül neveli most hároméves fiát, Rockwellt. A kisfiú első bölcsődei fotóját büszkén posztolta 2017-ben.
Forrás: Na és azt tudtátok, hogy az Ally McBeal és a Charlie angyalai sztárja mostanában szőke? 
Forrás: Jennifer Lopez ezzel a 2017-es fotóval éppen azt ünnepli, hogy Max és Emme megkezdték a negyedik osztályt. Ami azt illeti, a 2008-as születésű ikrek nagyon cukin festenek az iskolai egyenruhájukban!
Forrás: Jennifer Lopez rövid olaszországi nyaralás után újra bevetette magát a showbusinessbe, és nem eredménytelenül: napok óta az ő MTV VMA-fellépéséről harsog a nemzetközi sajtó.
Forrás:

Vilmos herceg, György herceg
Természetesen nem hagyhattuk ki az összeállításból György elragadó iskolai egyenruhás fotóját, amely még 2017 szeptemberében jelent meg, amikor az akkor négyéves herceg előszr ment iskolába. „A királyi hercegek boldogan osztják meg ezt a fényképet abból az alkalomból, hogy György herceg iskolát kezd és szeretnék mindenkinek megköszönni a kedves üzeneteket” – olvasható a Kensington palota Instagram-posztjának képaláírásában.



Forrás:
„Az évi rendes első-nap-az-iskolában fotó. A képen látható két ifjú hölgy egyike ma kezdte az iskolát. A másik szerette volna elkísérni a nővérét. Remélem, mindenkinek, aki a héten megy először iskolába, csodálatos első napjai lesznek” – posztolta SJP az Instagramján. Érdekes, mivelhogy Marion és Tabitha ikrek, 2009-ben születtek. Bizonyára más-más intézménybe járnak. A szupersztár és férje, Matthew Broderick színész még egy nagyfiút, Jamest is nevelnek, aki 2002-ben született, és aki miatt a Szex és New York abban az évben kevesebb epizóddal jött ki.

 


Forrás:

Sir Elton John
„Szívmelengető” – kommentálta ezt az iskolaegyenruhás fotót a popsztár. Elton John férjével, a filmiparban dolgozó David Furnishsel két fiút nevel, Zachary hét-, Elijah ötéves.


Forrás: Egy nemrégi nyaralós fotó Elton Johnékról az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris és családja társaságában.
Forrás: Neil Patrick Harris akkor se jön zavarba, ha uzsonnát kell készítenie a gyerekeinek. Meg akkor sem, ha egy élelmiszercéget kell reklámoznia. Hát még ha egyszerre teheti a kettőt!
Forrás:
„Várja a buszt a bátyjával” – olvasható ennek a 2015-ös iskolakezdős fotónak a képaláírása, amelyen az akkor 13 éves Deacon készül az iskolába, míg második házasságából származó fia, a képen 3 éves Tennessee vele együtt izgul. Reese Witherspoonnak köztudottan van egy nagylánya is, akivel a megtévesztésig hasonlítanak egymásra.
Forrás: Bónuszként egy tanévzáró fotó 2018 júniusából, amelyből kiderül, hogy Reese melyik gyereke milyen intézménybe járt aktuálisan.
Forrás: Jessica Alba és férje, Cash Warren megadják a módját az iskolakezdésnek. „Sok szerencsét!” – írja a férj Instagramján. Honor 8, Haven 5 éves volt a 2016-ban készült képen.
Forrás: Jessica Alba akkor is cuki, ha jótékonysági iskolaszervásárlásra buzdít.
Forrás: Na jó, az Alba–Warren család legkisebb bébiről készült fotót sem hagyhattunk ki; Hayes 2017 Szilveszterének napján született.
Forrás: Rebecca Romijn
„Halleluja, első nap az iskolában! Viszlát, lúzerek!” – tréfálkozik a színésznő, aki Jerry O'Connell színésszel két ikerlányt nevel. Dolly és Charlie kilencévesek.
Forrás: Ez pedig idén júliusban készült New York-i vakáció közben.
Forrás: Katherine Heigl és férje, Josh Kelley legidősebb lánya, Naleigh először megy iskolába ezen a 2016-os felvételen. Rajta kívül egy további örökbefogadott lányuk van, Adalaide és egy vér szerinti fiuk, Joshua.
Forrás: Katherine és Josh azzal ünnepelték a tízéves házassági évfordulójukat, hogy újra beállították egy régi fotójukat, amit már akkor is poénból készítettek a Tenenbaum, a háziátok című filmnek tisztelegve.
Forrás: A fotókat Facebook-üzenetben is küldheted az Éva Magazinnak, vagy az evaonline@marquardmedia.hu emailcímre. Aki fotót küld, hozzájárul, hogy az evamagazin.hu számára felhasználhassuk azt. Köszönjük!