Galéria

5 dolog, amit a sikeres nők sosem csinálnak reggelenként

Forrás:       >> Nem ellenőrzik rögtön az e-mailjeiket, üzeneteiket Jól tudják, hogy reggel még szükség van egy olyan nyugodt időszakra, amikor a testük is és a szellemük is még csak felkészül az előttük álló napra. Hagyják, hogy fokozatosan induljon el a napjuk, és az információkat is csak apránként dolgozzák fel, mondjuk, miután már beértek a munkahelyükre.
Forrás: >> Elfelejtik a szundi-gomb használatát Inkább egy fél órával előbb fekszenek le este, hogy kellően kielégítsék az alvásigényüket, mert jól tudják, hogy a megszakított, több részletben való pihenéssel csak átverik az agyukat, a szervezetüket. Így jóval kipihentebbek, minthogy a reggeli teendők nyomására ébredeznének és zuhannának vissza az álomba 5-10 percenként.  
Forrás: >> Nem akkor állnak neki kiválasztani a ruhájukat Eszméletlen, hogy mennyi időt el tudunk tölteni az öltözködéssel, sminkeléssel, frizurakészítéssel. Akik rutinosabbak, azok már előző este kikészítik a másnapi szettjüket, mi több: van, akinek már egész hétre vannak kész összeállításaik.
Forrás: >> Nem ignorálják a családjukatA reggelüknek szerves részét képezik a közös családi reggeli, beszélgetés, öltözködés és a suliba, munkába való indulás. Azzal indítják a napot, hogy megbeszélik, kinek milyen programja lesz, milyen jó dolog vagy nehézség várható az adott napon, próbálnak jókedvet, humort csepegtetni a mindennapokba.  
Forrás: >> Nem kapkodnak és nem rohannak Könnyű ezt mondani, ugye? Pedig hosszútávon már sokan rájöttek, hogy a reggelt érdemesebb nyugodt lelkiállapotban, majdhogynem kényelmesen eltölteni. Még akkor is, ha ehhez egy picivel előbb kell felkelnie az embernek. Az információáradat helyett érdemesebb például egy jó mantrával vagy néhány pozitív gondolattal, esetleg köszönetmondással indítani a napot, még akkor is, ha ezt csak magunkban tesszük meg.