Galéria

5 új sorozat, amire egész biztosan rágyógyulok idén ősszel

Forrás:

Kidding

14 évvel a szürreálisan zseniális Egy makulátlan elme örök ragyogása után Jim Carrey ismét összeállt Michel Gondry francia rendezővel, csakhogy ezúttal a tévé képernyőjére készítettek okos és szívfacsaró műalkotást. Az új sorozatban Carrey egy sztár-műsorvezetőt alakít, akinek tévéműsorán gyerekek generációi nőnek fel. Ugyanakkor a kulisszák mögött zajló tragikus magánéleti történések fölöttébb megnehezítik, hogy Jeff a következő adásban is széles mosollyal köszöntse ifjú nézőit. Semmiképpen nem érdemes kihagyni.

Kitalálta: Dave Holstein

Rendező: Michel Gondry

Főszereplők: Jim Carrey, Frank Langella, Judy Greer

(Showtime)


Forrás:

The Romanoffs

Van ez a Romanov dinasztia, amely annak idején cárokat is adott a szenvedő orosz népnek, és amelynek tagjai ma is élnek szanaszét szóródva a világban. De vajon mindenki Romanov-leszármazott, aki annak mondja magát? A Mad Men kitalálójának új sorozatában visszatér az ikonikus retrósorozat két szereplője, Joan és Roger, mármint Christina Hendricks, illetve John Slattery, de a Vészhelyzet Carter dokijaként ismert Noah Wyle is felbukkan, nem beszélve olyan sztárokról, mint Diane Lane vagy Isabelle Huppert.

Kitalálta, írta és rendezte: Matthew Weiner

Főszereplők: Christina Hendricks, Isabelle Huppert, Amanda Peet, John Slattery, Noah Wyle

(Amazon)
Forrás:

Single Parents

Nagyon fényes karriert és ikonikus pillanatokat jósolunk ennek a komédiának, amelynek főszereplői egytől egyig gyereküket egyedül nevelő kertvárosi szülők, márpedig legalább mi, szinglik tartsunk össze, nem igaz? Kíváncsiak vagyunk, hogy Leighton Meestert hogyan fogadja majd a rajongótábora szingli anyukaként, miután hat évadon keresztül játszotta a kőgazdag tinit a Gossip Girlben.

Kitalálta: Elizabeth Meriwether, J. J. Philbin

Főszereplők: Taran Killam, Leighton Meester, Kimrie Lewis

(ABC)


Forrás:

Camping

Mit kezdjünk magunkkal a Csajok után? – töprenghetett Lena Dunham és Jenni Konner, majd bizonyára a homlokukra csaptak: ez az! írjunk egy szeleburdi családi nyaralós sorozatot, amiben Jennifer Garner végre ismét totál hülyét csinálhat magából! Külön pluszpont az HBO-nak és az alkotóknak, hogy a lúzernek látszó férj szerepében egyik kedvenc színészünk, David Tennant (Broadchurch, Dr. Who) tűnik fel.

Kitalálta: Lena Dunham, Jenni Konner

Főszereplők: Jennifer Garner, David Tennant, Juliette Lewis

(HBO)


Forrás:

A Million Little Things

A barátság nem egy nagy dolog, hanem millió apró dolog összessége, állítja az amerikai mondás, és ez az új tévésorozat pont erről szól. Egy bostoni fiatalember váratlanul öngyilkos lesz, és a tragédia felrázza a baráti körüket, arra kényszeríti őket, hogy újragondolják az életüket és a kapcsolataikat. A kritikusok máris azt szellőztetik, hogy az új Rólunk szól kerül a tévéképernyőkre.

Kitalálta: D. J. Nash
Főszereplők: David Giuntoli, Ron Livingston, Romany Malco, Allison Miller, Christina Moses, Christina Ochoa

(ABC)