Galéria

9 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kell a fogamzásgátlókról

Forrás:

99 százalékban igen, de ott a fennmaradó 1 százalék. Épp ezért ne akadjatok ki, ha a barátnőtök arra kér, hogy a biztonság kedvéért húzzatok gumit. Mert bár nagyon figyelünk a gyógyszer pontos szedésére, néha bizony hiba csúszhat a gépezetbe.

 


Forrás:

Mivel a méhben található és nem a hüvelyben, egyszerűen lehetetlen az, hogy akció közben hozzáérjen a féltve őrzött szerszámod. Kivéve persze, ha nem rendelkezel nagyon, de tényleg nagyon átlag feletti méretekkel.

 


Forrás:

A fogamzásgátlót hormonális problémák kezelésére is használják, hiszen rendszeressé teszi a menstruációt, és sok esetben csökkenti a vérzést is. 


Forrás:

Ha már napok óta nem vettük be (igen, elég fura dolgokat produkálhat az élet), megfelelőképpen reagáljatok: vegyétek elő az óvszert és legyetek velünk megértőek!


Forrás:

Igen, sokkal drágább, mint egy nagy csomag gumi. Úgyhogy ne lepődj meg, ha néha arról panaszkodunk, mennyit költöttünk a gyógyszertárban félévnyi adagra.

 


Forrás:

Ez a módszer azoknak jó, akik valamiért sosem tudnák időben bevenni a gyógyszert. Nyugi, a spirálhoz hasonlóan ezt sem tudjátok megtapintani a szerszámotokkal. Ha véletlenül kiesne szex közben, 3 órán belül következmények nélkül vissza lehet helyezni.

 


Forrás:

A pattanások, a hízás és a furcsa érzelmi változások is mind a fogamzásgátló mellékhatásai lehetnek. Ezek ellen pedig nem tehetünk semmit.


Forrás:

Hiába rendelkeztek csodálatos, már-már cirkuszba illő akrobatikus képességekkel, akkor sem biztonságos ez a módszer, ráadásul attól, hogy kihúzod, amikor eljön az idő, még lehetünk terhesek.

 


Forrás:

Mivel a nem kívánt terhesség mellett a nemi betegségeket is szeretnénk elkerülni, ne legyen vita tárgya a védekezés!