Galéria

Így néznek ki ma a Hair főszereplői

Forrás: A jelenleg 66 éves Treat Williams még mindig a filmszakmában dolgozik, Jennifer Lopez Álommeló című filmjében is feltűnt, de a Chesapeake Shores című sorozatban is visszatért egy újabb évadra. Úgy tűnik, az ő karrierjét szuperül megalapozta a Hair.
Forrás: Beverly D'Angelo karrierjének fénypontját a 80-as években élte, amikor olyan filmekben szerepelt a Hair után, mint A vágy villamosa, vagy a Családi vakáció, és annak folytatásai. Jelenleg is vállal filmes szerepeket, például az Insatiable sorozatban, valamint a Shooterben láthattad. A 80-as évek elején feleségül ment egy olasz herceghez, akivel három évvel később különköltöztek. Későbbiekben ismerkedett meg Al Pacinóval, akitől egy fia és egy lánya született, de 2003-ban ők is szakítottak.
Forrás: A 69 éves színész, John Savage ugyancsak a filmes világban dolgozik, ám talán az ő nevét kevésbé ismerjük. Pedig nem vesztegeti az idejét, hiszen az elkövetkező években több, mint 20 filmbe és sorozatban láthatjuk kisebb-nagyobb szerepekben. A színész jelenleg egyébként a nála 32 évvel fiatalabb Blanca Blancóval van együtt, már hét éve, de két gyermeke született korábbi házasságából.
Forrás: Annie Golden jelenleg sokaknak az Orange is the new black című sorozatból lehet ismerős, de ezen kívül is előszeretettel vállal filmek főszerepet. Magánéletéről szinte sosem beszél, annyit lehet tudni róla, hogy sosem érdekelte különösebben a randizgatás, így nem ment férjhez, és gyermeket sem vállalt.
Forrás: Dorsey Wright a Hair sikerét követően vállalt ugyan néhány filmszerepet, de közel 20 éven át teljesen hátat fordított a színészkedésnek. Végül 2013-ban jelent meg újra a képernyőn egy kisebb szerepben, és azóta is inkább a médiának egy más területével foglalkozik. Például előszeretettel adja hangját különféle videójáték karaktereknek.
Forrás: A Hairben megismert Don Dacusról sajnos nem találtunk friss fotót. A színész ugyanis a filmezés helyett inkább a zenélésre koncentrált, és számtalan híres dalt írt, amelyekért díjat kapott. Nagy törést okozott viszont életében az, hogy miután bekerült a Chicago 13 zenekarba, hirtelen, szó nélkül kirakták. Ezek után egy másik zenekarhoz csatlakozott, de fokozatosan eltűnt a hírnév elől: legutóbb 2016-ban lépett fel ismét.