Galéria

Csillagjegye alapján ezek utalnak arra, hogy a pasid boldogtalan

Forrás:

Ha egy Kos jegyű személy boldogtalan a kapcsolatában, mindig tesz hátrafelé pár lépést. Ilyenkor motiválatlanná válik, és a szex sem érdekli, noha korábban az együttlétek nagyon fontos szerepet töltöttek be az életében. Amikor a párodnak az alvás vagy akár a sorozatnézés előbbre kerül a prioritások között, mint a szex, akkor biztos, hogy valami nagyon bántja őt.
Forrás:

Egy Bika jegyű személy igyekszik megosztani a szerelmével a boldogságát, ezért mindig próbál közös programokat szervezni. Ha ezt abbahagyja, akkor baj van! Amikor már inkább egyedül szeretne pihenni, és nem vágyik a randizgatásra, szinte biztos, hogy boldogtalan a kapcsolatotokban.
Forrás:

Az Ikrek jegyű emberek imádnak beszélni, és a szerelmükkel mindent szeretnének megosztani. Ezért amikor ezt abbahagyja, magába fordul, és keveset kommunikál, akkor biztos, hogy valami nagyon bántja. A gondolataiba temetkezik, folyamatosan agyal valamin, de mégse akar róla beszélni - egyértelmű, hogy nem boldog a fennálló helyzetben. Ilyenkor muszáj, hogy nyíltan beszéljetek egymással!
Forrás:

A Rák jegyű emberek egyik legnagyobb jellemzője, hogy imádnak gondoskodni másokról, és szívükön viselik a szeretteik sorsát. Akkor tudhatod, hogy nem boldog melletted, ha ezzel hirtelen leáll. Többé nem főz neked kávét reggel, nem csinál szendvicset, és nem lep meg apróságokkal a nap végén.
Forrás:

Az Oroszlánok kétség kívül a legextrovertáltabb, legnyitottabb személyiségek. Ezért is utal nagy gondra, ha ez megváltozik náluk, és hirtelen már nincs kedvük kimozdulni otthonról. Nem vágynak a szórakozásra, sem a baráti találkozókra, és kevesebbet beszélnek magukról. Ebből tudhatod nála, hogy baj van!
Forrás:

Általában egy Szűz jegyű személy figyel arra, hogy ne bántsa meg a párját, ezért aztán amikor nagyon kritikussá válik, az egyértelműen annak a jele, hogy nem boldog. Ilyenkor vitákat robbant ki, néha apróságok miatt is, és semmi sem felel meg neki, hiszen mindenben meglátja a hibát. Ő így fejezi ki, ha valami nem okés a kapcsolatában.
Forrás:

A Mérleg jegyű emberek mindig vidámnak mutatják magukat, és sosem beszélnek a negatív érzéseikről. Nagyon lelkesek alapjáraton, ezért abból tudhatod, hogy gond van, ha erre már nem képesek többé. Onnantól kezdve, hogy a párod magába fordul, kevesebbet beszél és láthatóan szomorú, szinte biztos, hogy párkapcsolati problémák bántják a lelkét.
Forrás:

Amikor egy Skorpió jegyű ember boldogtalanná válik, előtérbe kerül a rosszabb oldala. Ilyenkor hajlamos arra, hogy úgymond 'bosszút' álljon a párján; például ha bántja, hogy közel kerültél egy kollégádhoz, visszavágásképp ő is ugyanezt csinálja egy munkatársával. Persze ezt aztán igyekszik minél hamarabb a tudtodra is adni.
Forrás:

A Nyilasok mindig viccelődnek, és nagyon pozitív személyiségek. Ezért utal komoly gondokra az, ha ez a vidámság eltűnik belőlük, és már ahhoz sincs kedvük, hogy vicceket meséljenek. Ha úgy látod, hogy a párod kimondottan pesszimista lett, az erőteljesen utal arra, hogy most nem túl boldog a kapcsolatotokban.
Forrás:

A Bak jegyű emberek többnyire nagyon érzelmesek, és ezt igyekeznek is kimutatni. Így ha azt érzékeled, hogy a párod kezd eltávolodni tőled, és már nem keresi a közelséged, az elég nagy piros jelzés. Arra utal, hogy valami nem stimmel a kapcsolatotokban, és emiatt boldogtalan.
Forrás:

Könnyű felismerni, hogy egy Vízöntő jegyű ember nem boldog a kapcsolatában. Amikor ugyanis erre sor kerül, hirtelen megpróbál minél több időt egyedül tölteni. Kizárja az embereket az életéből (igen, a barátait is), és nem vágyik társaságra. Teljesen magába fordul, és nem beszél az érzéseiről.
Forrás:

Amikor egy Halak jegyű személy boldogtalanná válik a kapcsolatában, igyekszik más módot keresni arra, hogy jobban érezze magát. Például sokkal többet alszik, vagy folyton elkalandoznak a gondolatai, és egyáltalán nem figyel oda arra, amit mondasz neki. Ha ezt tapasztalod, jobb, ha minél hamarabb beszélsz vele!