Galéria

5 egyszerű trükk, amikor hullafáradt vagy a munkától

Forrás:

Sokszor észre sem veszed, de az a legnagyobb bajod a melegben, hogy nem vagy kellően hidratált. Előzd meg a kellemetlen érzést azzal, hogy magad mellé készíted a vizes palackodat vagy egy pohár vizet, és minden órában elkortyolod a tartalmát! Ha kell, állíts be időzítőt a telefonodon!
Forrás:

Ezzel azt az illúziót kelted majd, mintha tágabbra nyílt volna a tekinteted, és egyébként is sokkal jobb, mint a sötét kihúzóval szöszölni, főleg, ha reggel fáradtan félrecsúszik a kezed.
Forrás:

A szeretett dallamok kicsit felpörgetnek, bármilyen leült is legyen körülötted a hangulat. Tekerd fel a hangerőt, zárd ki a külvilágot és meglátod, gyorsan elrepülnek azok a munkaórák!
Forrás:

Először mi is ódzkodtunk tőle, mondván, a víz is megteszi, de miután találtunk egy igazán jó típust, azóta a fiókunkban tartjuk. Ez sokkal kellemesebb, mint arcot mosni, ha csak arra gondolsz, hogy nem szeretnéd, hogy napközben menjen tönkre a munkahelyi sminked.
Forrás:

Most biztosan elátkoztál bennünket gondolatban, de hidd el, jót akarunk neked! A túlzott kávéfogyasztással hozzászoktathatod a szervezetedet a koffeinhez, s egy idő után már csak placebo lesz az egész, ráadásul a nap végére egy jókora fejfájással is gazdagabb lehetsz, ha nem állsz meg egy csészénél.