Galéria

Sztárok, akik nyíltan mesélnek az első menstruációjukról

Forrás:

Egy interjúban mesélt arról, hogy az első menzesze a Hannah Montana forgatásán jött meg, ő pedig fehér nadrágot viselt. Sírva rohant az anyukájához és tőle kért segítséget.


Forrás:

Az ő családja nagyon örült annak, hogy megjött neki. A testvére például egy pálcikaemberekkel díszített kártyát készített neki, amire ráírta, hogy “Boldog menstruációs napot.” Demi elmondta, hogy részben örült neki, viszont kínosnak is találta a helyzetet.


Forrás:

Az online sorozatában árulta el, hogy éppen az apjával és testvérével nézték a Batmant moziban, amikor először meglátogatta őt a Mikulás.


Forrás:

Egy blogposztjában árulta el, hogy épp a testvérével, Robbal volt, mikor először megjött neki: “Valószínűleg egy életre megjegyezte, de mára már bármit teljesen nyugodtan tud kezelni - ő az a férfi lesz, aki lemegy tamponért a feleségének.”


Forrás:

Amikor először megjött neki, körbe-körbe futkározott a legjobb barátnőjével, közben pedig azt üvöltözte, hogy nem tudja, mit kell csinálni. Egyébként arról is beszélt, hogy mindig nagyon fájdalmas élmény volt számára a menstruáció, az egyik vizsgáján például hányt is emiatt.


Forrás:

Ő egy iskolai színdarab előtt tapasztalhatta meg, milyen érzés volt, amikor először megjön. 'Egy szürke szakállat és egy gördeszka méretű betétet viseltem, közben azon gondolkodtam, mi történik velem.'


Forrás:

A bátyja, Jason Stein épp a diákolimpián kosarazott, amikor Amy odarohant hozzá, megölelte és annyit mondott neki, hogy  “Épp most jött meg.”


Forrás:

Neki az első menzesze egy randiját tette tönkre, mivel fehér ruhát viselt, amin elég feltűnő folt keletkezett. A srác minden igyekezet ellenére kiszúrta, hogy mi történt, de megnyugtatta Bellát, hogy semmi probléma nincs ezzel.