Galéria

Ki mondta, hogy az ősz uncsi? Lesd el a legszebb sminkeket az évszakra!

Forrás: Biztosan sejtetted, hogy a bordó és a mély piros ajkak idén ősszel is előtérbe kerülnek, de arra nem gondoltál, mi az az extra, amivel különlegessé teheted. A felső ajkaid kontúrját középen húzd meg arannyal.
Forrás: A lila mindig divatos ősszel, most épp nem csak az ajkakon, a szemhéjon is. A legmenőbb, ha a lila szemhéjpúderedet vagy szemhéjkrémedet egy kis arany pigmenttel vagy csillámporral teszed még látványosabbá.
Forrás: A szemeidet emeld ki szürkével, barnával vagy lilával, úgy, hogy az alsó szemhéjad alatt csak félig húzod meg a kontúrt, azaz a külső szemzugtól a szemed közepéig. Nyitott és szép lesz a tekinteted.
Forrás: Nem merted eddig kipróbálni az igazán színes szemceruzákat? Pedig most el kellene kezdened, mondjuk egy bordó vagy sötét pink árnyalatban. Ezek ugyanis feltűnőek és szuperdivatosak épp.
Forrás: Elő a narancsos barna és a lilás barna rúzsokkal! Mindegy, hogy fényes vagy matt textúrájút választasz, nagyon elegáns és nőies lesz a hatás.
Forrás: A bogyós gyümölcs színű ajkak és az igazán hegyesre húzott, cicás szemhéjtus most menő, ráadásul nem nehéz elkészíteni.