Galéria

Idegesítő sorozatbéli párok

Forrás:

Dan és Serena - Gossip Girl (Pletykafészek)

Amellett, hogy többször is szakítottak, sok rajongó felháborodott azon, hogy bár Serena is sokat hibázott, Dan mégis könyvet írt az összes ismerőséről, amiben legféltettebb titkaikat is megosztotta a világgal, ráadásul nem csak kedves dolgokat írt szerelméről, Serenáról.


Forrás:

Ted és Robin - Így jártam anyátokkal

Sokak szerint tök jók voltak együtt, viszont a fináléhoz közeledve egyre több embert kezdtek el idegesíteni. És persze olyanok is vannak, akik szerint Ted folyamatos bizonytalansága miatt Robin jobbat érdemelt volna.


Forrás:

Jon és Daenerys - Trónok harca

Jobb lett volna, ha nem kerülnek össze - vélik sokan -, hiszen nem épp a legszebb módon fejlődött ki a köztük lévő románc.


Forrás:

Monica és Chandler - Jóbarátok

Monicát sokan tartották a legmenőbb jóbarátnak egészen addig, amíg össze nem akadt Chandlerrel, mivel Monica volt a domináns, Chandler karaktere pedig kiüresedett.


Forrás:

Aria és Ezra - Pretty Little Liars

Lehet, hogy a kapcsolatuknak már az első évadban végett kellette volna vetni? Az biztos, hogy a tanár-diák kapcsolat sokaknál kiverte a biztosítékot.


Forrás:

Carrie és Mr. Big - Szex és New York

A sorozat rajongóinak egy része arról panaszkodott, hogy valójában egymás legrosszabb énjét hozták elő, Carrie sokak számára idegesítővé vált, amikor Mr. Big oldalán volt.


Forrás:

Dean és Rory - Szívek szállodája

Sokak szerint Dean nagy hibát követett el azzal, hogy szakított Roryval, mikor a lány nem tudta kimondani, hogy szereti, vagy mikor annak ellenére is összegabalyodott vele, hogy már volt felesége.