Galéria

Filmek, amiket sosem fejeztek be

Forrás:

Ki ne emlékezne a 2000-es évek egyik legnépszerűbb filmjére, a 10 dolog, amit utálok benned-re? A vicces, mégis érzelmes sztorinak és a szuper szereplőknek köszönhetően hatalmas siker lett a film, így nem olyan meglepő, hogy bele is vágtak egy második részbe; csakhogy teljesen új szereplőkkel. Rachel Wood és Thomas McDonell alakították volna a főszerepet, és már pár hete forgattak is, amikor anyagi gondok miatt az egészet le kellett fújni. Aztán itt lett bonyolultabb a történet: egyesek szerint a színésznő várandóssága miatt kellett halasztani a munkát, sőt, a producerek még be is perelték őt, mert állítólag nem jelent meg a helyszínen. Rachel persze visszavágott nekik, és állította, hogy a készítők csak bűnbakot keresnek, amiért elköltötték a pénzt, és minden állításuk valótlan. Nagyjából 90 percnyi felvétel létezik, de sosem készült belőle teljes film.
Forrás:

Stephen Spielberg E.T.-jét mindenki ismeri és imádja, mégis, nem sokon múlt, hogy az egész film ne készüljön el! A rendező ugyanis ezt megelőzően a Night Skies című filmen dolgozott, ami a földönkívülekről szólt volna, és afféle folytatásnak szánták a Harmadik típusú találkozások után. A forgatókönyv egy Kentucky-ban élő család történetét dolgozta volna fel, akik állították, hogy az idegenek meglátogatták őket. Spielberg a munkálatok során felismerte, hogy a legizgalmasabb az ember és az idegen lény között kapcsolat volt, így az egészet félredobta, és megalkotta helyette E.T.-t!
Forrás:

Láttad már Jessica Biel Accidental Love című filmjét? Nos, valójában ennek a mozinak egészen meglepő története van! 2008-ban kezdett el dolgozni rajta David O. Russell, akkoriban még Nailed címszó alatt, azonban a forgatások során rájött, hogy mind a sztori, mind az egész megvalósítás nagyon rosszul halad. Ezért kilépett a projektből, és sosem fejezte be. Azonban a filmet nélküle is leforgatták, átírták a címét, kicsit alakítottak rajta, és kiadták: a kritikusok és a nézők egyaránt utálták a végeredményt.
Forrás:

Marilyn Monroe világszerte elismert színésznő volt, ám akadt egy olyan munka, amiből kirúgták. A Something's Got to Give című filmet forgatták épp, Marilyn pedig már sokadjára jelentett beteget a felvételek előtt, így egy idő után a készítőknél betelt a pohár, és közölték vele, hogy más színésznőt választanak a szerepre. A másik színész, Dean Martin azonban nem volt hajlandó Marilyn nélkül tovább dolgozni, így az egészet kénytelenek voltak lefújni. Egy évvel később egyébként új címmel és új szereplőgárdával elkészült a mozi. A Marilyn-féle változatból kábé 37 percnyi anyag maradt fent.
Forrás:

A Toy Story volt a világ első egész estés, amerikai, 3D-s számítógépes animációs filmje, amely ugródeszkát jelentett az animáció világában. Azonban nem sokon múlt, hogy a THE WORKS című történet kapja meg ezt a kitüntetést. Nem Disney cége dolgozott az ötleten, hanem egy New York-i számítógépes laboratóriumban fogtak össze programozók és mérnökök, hogy elképesztő látványvilágot teremtsenek, ám azzal nem foglalkoztak, hogy kreatív írókat is bevonjanak. Emiatt csak 10 percet sikerült elkészíteniük, innentől kezdve pedig anyagi támogatás híján felhagytak vele.