Galéria

5 technika, hogy ne stresszelj túl egy randit

Forrás:

Ne figyelj oda görcsösen arra, hogy milyen benyomást nem szeretnél kelteni! Ha valaki igazán hozzád való, annak úgy kell megkedvelnie téged, amilyen a természetes valódban vagy.
Forrás:

Amire viszont igyekezz odafigyelni, hogy maradj pozitív! Ne siránkozz, ne hozz be rossz élményeket, gondolatokat, mert az hamar depresszívvé varázsolhatja a légkört!
Forrás:

Sokszor segít ráhangolódni egy kellemes hangulatú randira, ha közvetlenül előtte olvasol vagy nézel valamit, ami jó kedvre derít! Ez lehet egy kedves tweet-gyüjtemény, de egy jó nyári könyvbe is belefeledkezhetsz!
Forrás:

Bizony, a hallgatásnak is van ám technikája! Amikor elkezdtek beszélgetni, fontos, hogy olyan kérdéseket tegyetek fel egymásnak, amelyek nem csak oldják a hangulatot, hanem valóban olyan tartalommal is bírnak, amelynek hatására az ember meg akar majd nyilatkozni a másik felé. Tartsd a fókuszt a partnereden, ha érdekes dologra tér rá, ne késlekedj bel-bele kérdezni a dologba, így látja, hogy valóban érdekel a mondanivalója. Türelemesen, érdeklődve hallgasd végig, aztán te következel! Így lehet tudatosan felépíteni egy kellemes beszélgetést!

Forrás:

Olyasmire gondolunk például, hogy ne éld bele túl hamar magad a kapcsolat gondolatába, helyette hagyd lassan kibontakozni a dolgot! Vagy arra, hogy ne vidd túlzásba a viccelődést, mert lehet, hogy másokat megsértesz vele. Esetleg változtass a túlbuzgóságodon, ha az rád a jellemző, és hagyd, hogy a másik ember is irányítson! Figyeld meg magadat is egy randi alkalmával, és miután megtörtént, vond le a következtetéseket a viselkedésedről! Persze nem kell túlagyalni a dolgot, de csiszolgatni megéri a technikádat!