Galéria

4 celebbarátság, amit egy dolog már biztosan összeköt: a közös ex!

Forrás:

Cameron Diaz és Kate Hudson – Justin Timberlake
Diaz és az énekes 2003 és 2007 közt alkottak egy párt, majd a pletykák szerint szakításuk után egy szilveszter éjszaka Kate úgy gondolta, miért ne?! A flört viszont sajnos elég rövidre sikeredett.

Egyébként miután Diaz 2010-ben randizgatott Alex Rodriguezzel, Kate is kavart egy kicsit a híres baseball-játékossal, aki most egyébként Jennifer Lopez pasija. Ez ám a szerelmi katyvasz! 


Forrás:
Valamikor még álompár voltak, ma már mégis nehéz elképzelni a kétgyermekes apukát Anne oldalán. Pedig a Maroon 5 énekese és a Victoria's Secret szőke angyala 2 évig jártak, amit szakítás és 2013-ban Behati követett egy jegygyűrűvel az ujján. A két lányt azóta sem láttuk sokszor együtt.
Forrás:
A brit énekesnő még valamikor 2013-ban randizgatott a DJ-vel ám a találkozgatások nem bizonyultak tartósnak, így történhetett meg, hogy 2015-ben Ellie mutatta be egymásnak Taylort és Calvint. A többit pedig már tudjuk!
Forrás:
A Vámpírnaplók sztárjai 2011 és 2013 közt alkottak egy párt, majd Ian 2 évvel később feleségül vette Nikkit, és ők azóta egy kislány, Bodhi Soleil büszke szülei. Sokáig ment a pletyka, miszerint Nina és Nikki a románc miatt eltávolodtak egymástól, de a Vámpírnaplók forgatásán lőttek egy közös fotót, hogy eloszlassák a kételyeket.