Galéria

6 dolog, amit a világ legboldogabb országaiban élő emberektől tanulhatsz

Forrás:

Mindegy, hogy külföldre vagy belföldre, de legalább félévente tervezz be egy kis lazulást bármilyen más helyen, mint ahol laksz és dolgozol. Ez segít boldogsághormonokat termelni és kipihened magad, hogy utána újult erővel dolgozhass.
Forrás:

Ha a kocsi vagy busz helyett gyalog vagy biciklivel mész dolgozni, úgy teszel, ahogy a világ legboldogabb országaiban élők. Ettől a kis plusz mozgástól sokkal jobban indul a napjuk, és jobb a kedvük, hazafelé pedig kiszellőztetik a gondolataikat.
Forrás:

A boldog országok lakóinak nagy része a mediterrán diéta szerint étkezik. A sok hal, gyümölcs, zöldség, magok és olívaolaj mind hozzájárulnak a jó közérzethez. Sőt, ezek az ételek a betegségeket is képesek megelőzni.
Forrás:

Amellett, hogy sokat dolgozol időt kell szakítanom hobbikra is. Limitáld 8 órára a munkaidődet, szabadidődben pedig legalább heti háromszor hódolj a hobbijaidnak.
Forrás:

Hetente legalább 2 olyan napot jelölj ki, mikor a családoddal és a közeli barátaiddal minőségi időt töltötök együtt, és tényleg odafigyeltek egymásra. Szervezzetek programokat, beszélgessetek.
Forrás:

A boldog országok lakói bizalmasabbak, és pozitívabban állnak mások felé. Igyekezz te is a lehető leginkább megbízhatóan viselkedni, és mások felé is merj jobban nyitni.