Galéria

4 összetevős receptek a futás utáni regenerációért

Forrás:

A cékla lenyűgöző hatással van a sportteljesítményre, erről már mi is írtunk. Ha pedig smoothie-t készítesz belőle, csodálatos futás utáni táplálék! Tegyél egy kis pohár görög joghurtot, egy fél darab almát, pár kocka céklát és fél marék spenótot egy turmixgépbe, és járasd addig, amíg egynemű állaga nem lesz. Talán elsőre furcsán hangzik, de nem rossz az íze, plusz remekül feltölt!


Forrás:

Egy evőkanál vaníliás proteinport, egy marék áfonyát, egy evőkanál mogyoróvajat és egy kis mandulatejet önts egy turmixgépbe, majd készíts belőle turmixot! Teli van minden jósággal, az áfonyában lévő antioxidánsok pedig az edzés okozta stressz hatást is csökkentik!


Forrás:

A lazac dúskál proteinben és jótékony zsírsavakban, de ezt még megspékelheted egy kis avokádóval és tojással is, amit tegyél egy teljes kiőrlésű kenyérre! Mennyei, ráadásul fantasztikusan el is telít.


Forrás:

Ha sietségben vagy, ez épp beválik, mert tényleg nem kell sokat pepecselned vele: kenj meg egy teljes kiőrlésű kenyeret mogyoró- vagy mandulavajjal, karikázz rá egy kis banánt, és jöhet még egy másik gyümölcs, mondjuk áfonya vagy alma.