Galéria

Ki gondolta volna, hogy ez a 7 dolog 2008-ban történt?

Forrás:  és a BFF-je

Paris Hilton kimondottan felkapott műsort csinált abból, hogy reality keretein belül úgymond öribarit keresett magának. A sorozat több évadon keresztül futott: volt, hogy Dubaiból, volt, hogy Nagy-Britanniából jelentkezett, és a legjobb barátnő-jelöltek között válogatott. 10 éve épp szeptemberben jelentette be, hogy már nincs jóban előző öribarijával, és újat keres magának.
Forrás:

2008 szeptemberében izgatottan várták a rajongók a Beverly Hills, 90210 rebootját. A sorozatban akkor ugyanis az eredeti szereplőgárda jelentős része ismét feltűnt; ezek után egyébként 5 éven át futott a sorozat, ami épp 10 éve került adásba.
Forrás:

Maradjunk a sorozatoknál: gondoltad volna, hogy ebben a hónapban lesz kerek 10(!) éve, hogy a True Blood is elkezdődött?
Forrás:

Lindsay Lohan szerelmi életéről is sokat írkáltak a magazinok, miután 2008 szeptemberében, hónapok óta tartó találgatások után hivatalosan is elismerte, hogy igen, kapcsolatban van. Ráadásul a Dj-ként dolgozó Samantha Ronsonnal járt együtt. 2009-ben egyébként szakítottak, és Lindsay elárulta, hogy bár jóban vannak, szerinte nagyon mérgező volt a viszonyuk.
Forrás:

Hollywood legcukibb álompárjaként ismertük őket, így nem csoda, hogy ledöbbentünk a válásuk hírén. Pedig nagyon szuperül indult a kapcsolatuk, és éppen most szeptemberben lesz 10 éve, hogy Channing Tatum megkérte Jenna Dewan kezét...
Forrás:

A filmeket sem hagyjuk ki a listáról: 2008 szeptemberében került mozikba A spanom csaja, amelyben olyan hírességek tűntek fel, mint Kate Hudson, Dane Cook, Jason Biggs, Alec Baldwin és Lizzy Caplan. A vígjáték akkoriban hatalmas siker volt!
Forrás:

Britney Spears a 2000-es évek elején többször is a mélypontra zuhant, házassága tönkrement, és a karrierje is látszólag a szakadék szélére került. De a popénekesnő bebizonyította, hogy igenis képes a nagy visszatérésekre. 2008 szeptemberében került erre sor, és ekkor tért vissza a vörös szőnyegre is azzal, hogy a Piece of Me című dalért átvette az év legjobb videója díjat.