Galéria

4 csillagjegy, akik nehezen bíznak meg a párjukban

Forrás:

Többször is csalódtál már, ezek után pedig egy falat húztál fel a szíved köré. Igyekszel eltitkolni mások elől az érzéseidet, és úgy teszel, mintha semmi sem fájna; ez a védelmi mechanizmusod. Mindez azért, mert annyira félsz az újabb csalódástól, hogy inkább esélyt sem adsz magadnak a szerelemre. Úgy gondolod, hogy egyszerűen nem tudsz megbízni senkiben - ez pedig így marad addig, míg meg nem ismered azt a társat, aki elég türelmes lesz hozzád.
Forrás:

Számodra a legfontosabb, hogy viszont szeressenek téged, ezért a kapcsolatodban hajlamos vagy a legapróbb jel láttán is azt feltételezni, hogy ez elmúlt a párod részéről. Például nem válaszolt az üzenetedre, vagy hazaérve nem adott csókot; neked meggyőződésed, hogy ennyi volt a szerelem. Amikor új kapcsolatba lépsz, részben izgatott vagy a jövő miatt, de másrészt rettegsz a szakítástól, ezért titkon felkészülsz arra, hogy esetleg a párod hamar kilép a kapcsolatból.
Forrás:

Bár általában magabiztos vagy, azért van egy rossz szokásod: folyton másokhoz hasonlítgatod saját magad. Amikor megismersz egy srácot, akivel egy pár lesztek, te titkon azt nézed, ki az 'ellenfeled'. Félsz attól, hogy valaki máshoz közel kerül a pasid, vagy felbukkan egy régi ex, és elveszi tőled. Emiatt nehezen tudod elengedni magad a kapcsolatodban, és kicsit mindig úgy érzed, hogy egy harmadik fél is lehet a képben...
Forrás:

Általában vidám vagy és szórakoztató, ráadásul nagyon jól megjátszod, hogy te nem keresed a szerelmed. De valójában nem egészen ez a helyzet. Titkon nagyon félsz az elköteleződéstől, mert tudod, hogy mindez magával hozza a lehetőségét egy csalódásnak is. Féltékeny típus vagy, így ezt nem sokáig tudod türtőztetni magadban, ami ahhoz vezet, hogy lelkileg megvisel egy kiegyensúlyozatlan kapcsolat.