Galéria

Sztárok, akik ugyanannyi idősek

Forrás:

Bizony, az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons és a The Walking Dead sztárja, Andrew Lincoln egyidősek! Sőt, valójában Jim fél évvel korábban született, így kettejük közül ráadásul ő az idősebb: mindketten 47 évesek.
Forrás:

Keira Knightley idén ünnepelte 35. születésnapját, így bár csak pár hónappal, de idősebb Carly Rae Jepsen énekesnőnél.
Forrás:

Gondoltad volna, hogy az egykori tinisztár, Miley Cyrus idén lesz 28 éves? Így épp annyi idős, mint a Star Wars új sztárja, Daisy Ridley!
Forrás:

Lindsay Lohan az elmúlt évek során többször is mélypontra zuhant, az alkohol és a tudatmódosítószerek pedig a külsejére is hatással voltak. Bár állítása szerint most már jól van, az emberek mégis sokszor meglepődnek, ha kiderül, hogy a színésznő mindössze 34 éves; akárcsak a Gossip Girl sztárja, Leighton Meester.
Forrás:

Thomas Brodie már megszokta, hogy a külseje miatt jóval fiatalabbnak nézik őt a koránál; de gondoltad volna, hogy a színész már 30 éves? Akárcsak Liam Hemsworth!
Forrás:

Talán téged is meglep, de Tom Hiddleston és Joseph Gordon-Levitt egyaránt 39 évesek!
Forrás:

Ha azt mondjuk, hogy Margot Robbie 30 éves, valószínűleg nem lepődsz meg. Ha viszont meghallod, hogy pár hónappal fiatalabb, mint Emma Watson, már más a helyzet! Utóbbi színésznőt ugyanis gyerekkora óta láthatjuk a képernyőn, így nehéz elhinni, hogy ilyen gyorsan repül az idő!