Galéria

A '90-es években rajongtunk ezekért a színészekért - Így néznek ki most!

Forrás: 1995-ben, a Xena címszerepében vált ismertté, és bár azóta nagyobb szerepet nem kapott, várhatóan jövőre ismét berobban legújabb sorozatával, amiben egy nyomozót fog alakítani.
Forrás: Ki ne emlékezne a Beverly Hills 90210 sármos Dylanjére? Luke Perry azóta látható volt különféle filmekben, sőt, még a színházban is kipróbálta magát. Legutóbb pedig a Riverdale című sorozatban láthattad. 
(2019-ben elhunyt🖤)
Forrás: a '90-es évek egy legfelkapottabb gyerekszínésze volt. A Harvard pszichológia és történelem szakának elvégzése után végül visszatért a filmezéshez, és olyan sorozatokban láthattad, mint az Apa csak egy van.
Forrás: a Clarissa és a Sabrina, a tiniboszorkány után inkább a produceri pálya kezdte el érdekelni, majd férjhez ment, három gyermeke született, és 2009 óta egy édességboltot is üzemeltet SweetHarts néven.
Forrás: , a My Girl - Az első szerelem című filmmel végleg belopta magát mindenki szívébe, és azóta is színésznőként tevékenykedik, ám a kisebb szerepek mellett a nagy áttörés még várat magára.
Forrás: Őt szintúgy a Beverly Hills 90210 című sorozat tette ismertté, pár kisebb szerepet leszámítva nem futott be nagyobb karriert, ma már producerként dolgozik, és saját főzőműsorát vezeti.
Forrás:

Julia Stiles a 10 dolog, amit utálok benned után olyan filmekben szerepelt, mint a Rád vagyok kattanva, vagy a Szívem érted rapes, de láthattad a Bourne-rejtélyben és a Mona Lisa mosolyában is. Egyszóval Julia megtalálta minden számítását, amit Hollywoodba fektetett, és még ámor nyila is eltalálta: 2017 óta házas, és egy gyönyörű kisfiú anyukája.